Trei ani de la tragedia din clubul Colectiv, care a îndoliat şi judeţul Hunedoara

30 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Au trecut trei ani de la tragedia din clubul bucureştean Colectiv, în care au pierit 64 de tineri. Doi dintre ei, Vulcu Maria, de 30 de ani şi Sienerth Radu, de 22 de ani, erau din judeţul nostru.

Ambii aveau rezultate strălucite la învăţătură şi o carieră promiţătoare în faţă. Maria a absolvit Liceul de Arte „Sigismund Toduţă”, după care şi-a continuat studiile la Facultatea de Arhitectură de la Universitatea Politehnica din Timişoara. Radu, din Petroşani, era student la Academia de Studii Economice din Bucureşti, fiind absolvent eminent de liceu.
În aprilie 2016, procurorii au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor, iar acuzaţiile sunt de ucidere din culpă în formă agravată, vătămare corporală din culpă în formă agravată şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, sustragerea sau distrugerea de probe sau înscrisuri. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat de presă: PSD Hunedoara i-a minţit cu neruşinare pe locuitorii Văii Jiului

Minciunile îndrugate de social-democraţii hunedoreni ies la iveală. Vânzarea de iluzii cetăţenilor acestui judeţ este un mod de lucru, care...

Condamnări în dosarul traficanţilor din Brad şi Arad

Un hunedorean şi doi arădeni au fost condamnaţi de Tribunalul Hunedoara pentru trafic de droguri şi deţinere de droguri de...

Medicul Ioan Demeter: Vreau să transform spitalul devean într-unul clinic universitar

Mai mulţi medici de la Spitalul Judeţean din Deva au dat concurs pentru şefia secţiilor. Un număr de 10 posturi...

Închide