ActualitateFlashPolitica si administratie

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu Nistor a spus că va continua, împreună cu echipa sa, pe drumul dezvoltării județului Hunedoara.

Profesioniști din toate domeniile
„Cu emoție și încredere, mi-am depus, as­tăzi, candidatura pentru un nou mandat de pre­ședinte al Consiliului Județean Hunedoara, din partea PSD. Alături de mine s-au aflat mi­nis­trul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse, Natalia Elena Intotero, candidații la funcțiile de consilieri județeni propuși de că­tre Organizația Județeană a PSD Hunedoara, colegi de partid și numeroși susținători. Județul Hunedoara este așezat pe direcția co­rectă de dezvoltare, datorită proiectelor pe care le-am implementat în ultimii patru ani sau aflate în diferite stadii de lucru, a fon­du­rilor consistente pe care le-am atras și care a­cum trebuie să fie investite cu res­pon­sa­bi­li­tate și chibzuință. Sunt încrezător într-un viitor mai bun al județului nostru. Sunt onorat să am alături de mine o echipă de consilieri județeni dinamică și echilibrată, în care se re­găsesc multe nume noi. Am alături pro­fe­sio­niști din diverse domenii de activitate, iar ti­nerii și femeile sunt bine reprezentați. Așadar, avem de partea noastră experiența admi­nistrativă, profesionalismul, priceperea, dar și tinerețea cu viziunea inovativă. Împreună vom promova interesul județului Hunedoara și valorile social-democrate, astfel încât să oferim stabilitate, echilibru și prosperitate întregii comunități.
Dragi hunedoreni, vă mulțumesc pentru tot sprijinul și simpatia pe care mi le-ați arătat până acum, pentru susținerea și încrederea pe care mi le arătați și de acum înainte. Con­ti­nuăm împreună pe drumul dezvoltării jude­țu­lui Hunedoara!”, a declarat Laurențiu Nistor, pre­ședintele Consiliului Județean Hunedoara.

Candidații PSD la Consiliul Județean Hunedoara:
1. Nistor Laurențiu
2. Țambă Alin Adam
3. Rus Ioan
4. Costa Diana-Claudia
5. Bălănesc Doinița-Maria
6. Ștefănie Maria
7. Ivăniși Maria
8. Demeter Ioan
9. Filimon Valeria-Cristina
10. Ștaier Ioan Dumitru
11. Ile Alecsandru Gheorghe
12. Icodin Petru-Cristian
13. Hirghiduș Ion
14. Dobra Andreea-Ramona
15. Petruș Adrian
16. Dunca Victoria-Alina
17. Bogdan Sever
18. Filip Ioan Cosmin
19. Socaci Andrei
20. Boabă Tiberiu-Gabriel
21. Stîrcescu Ana-Simona
22. Roman Ciprian-Nicolae
23. Paștiu Alexandru-Nicolae
24. Rusu Octavian Eugen
25. Pârvuța Gabriel-Ionuț
26. Cobori Gabriela-Sorina
27. Bulz Diana-Nicoleta
28. Hăulică Bogdan-Marius
29. Duma Eugen
30. Drăgan Dacian-Ciprian
31. Petruțesc Anamaria-Anca
32. Faur Ioan
33. Rădos Aurel
34. Belea Maria-Mihaela
35. Horvat Ladislau
36. Susan Lucian Ioan
37. Stoicoiu Ovidiu-Tiberiu
38. Petrică Virgil-Sorin
39. Copil Florin
40. Coșa Doinel

(S.P.)

 

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura