Politica si administratie

Cum să te programezi on line pentru o consultaţie la Policlinica din Deva

Ca să beneficiați de o consultație la Policlinica Spitalului Județean de Ur­gen­ță Deva, puteți să vă faceți și o pro­gramare online. Cine nu poate să facă asta, nu e problemă, poate merge di­rect la Policlinică. Mai ales persoanele în vârstă preferă să meargă direct la cabinetele medicale.

Doar câteva minute
Pentru cabinetele de Oncologie și Orto­pedie programările se fac telefonic, la fișier, la numărul de telefon 0732570333 (de luni până vineri, între orele 07:00 și 15:00)
Totodată se vor putea efectua și pro­gramări telefonice la fișier sau cabine­tele ambulatoriului de specialitate, la numerele afișate pe site.
„Programările online se realizează acce­sând portalul spitalului: https://portal.spital-deva.ro. La acest link se poate ajunge și accesând site-ul spitalului https://spital-deva.ro/spital (click pe „PROGRAMARI ONLINE”, în centrul paginii. Ulterior, de pe https://portal.spital-deva.ro, se acce­sează categoria „PROGRAMARI ONLINE”.
Programarea Online se realizează în doar câteva minute. Pacientul selectea­ză perioada în care dorește programa­rea, specialitatea medicală și medicul (dacă optează pentru unul) apoi apăsați bu­tonul „CAUTA LOCURI DISPONIBILE”. Ulterior, sistemul online caută intervale orare libere în perioada specificată de către dvs. După ce alegeți ziua și ora, trebuie să completați câmpurile cu: nume, prenume, CNP, data nașterii, observații (dacă sunt), numărul de telefon și să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Ulterior, vi se emite o fișă de date elec­­tro­nică și rugămintea de a vă pre­zenta la consultație cu următoarele do­cumente:
BILET DE TRIMITERE de la medicul de familie, Buletin/Carte de identitate sau certificat de naștere, Card de sănătate, Documente medicale anterioare (Scri­sori medicale, Bilete externare, Analize medicale, Copii certificate medicale)”, anunță reprezentanții spitalului devean. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.