Comunicat de presă: PSD Hunedoara i-a minţit cu neruşinare pe locuitorii Văii Jiului

30 octombrie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Minciunile îndrugate de social-democraţii hunedoreni ies la iveală. Vânzarea de iluzii cetăţenilor acestui judeţ este un mod de lucru, care însă, după cum arată chiar documentele propriului lor Guvern, se întorc împotriva lor!
Zeci de mii de locuitori ai Văii Jiului au fost păcăliţi de camarila pesedistă, care a promis că drumul spre Herculane va fi modernizat pe baza unor semnături. Nimic mai fals!
Promisiunile celor de la PSD Hunedoara se dărâmă precum piesele de domino. După ce continuarea lucrărilor la drumul spre Herculane nu a fost cuprinsă în bugetul de stat pentru anul acesta, acum, reprezentanţii Ministerului Transporturilor vin şi scot la lumină minciunile îndrugate de social-democraţii hunedoreni. Drumul spre Herculane va fi declasificat şi trecut în proprietatea unităţii administrativ-teritoriale căreia i-a aparţinut.
Armata de parlamentari ai PSD Hunedoara, între care chiar un ministru, nu a reuşit să îşi convingă nici măcar propriul Guvern de necesitatea continuării lucrărilor la acest drum!
Grobianismul social-democraţilor hunedoreni nu mai are limite! Valea Jiului şi hunedorenii nu sunt bătaia de joc a unor oameni care nu au nici o strategie, ci au doar dorinţa de a-şi construi imperii în jurul propriilor interese!

Deputat Lucian Heiuş, preşedintele PNL Hunedoara

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Isi bat joc de noi cetateni vaii jiului si cu drumul DN 7A (Cheile Jietului) ne rupem masinile pentru a ajunge la Voineasa sau pe Transalpina , ……………….desi valea jiului a votat tot timpul (28 ani) cu PSD la presedentiale , parlamentare , europarlamentare , locale , ….

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Condamnări în dosarul traficanţilor din Brad şi Arad

Un hunedorean şi doi arădeni au fost condamnaţi de Tribunalul Hunedoara pentru trafic de droguri şi deţinere de droguri de...

Medicul Ioan Demeter: Vreau să transform spitalul devean într-unul clinic universitar

Mai mulţi medici de la Spitalul Judeţean din Deva au dat concurs pentru şefia secţiilor. Un număr de 10 posturi...

Alergători montani de top, la ”Run the lift”

Competiţia derulată în Staţiunea Parâng este organizată de reputatul parapantist din Petroşani, Toma Coconea. Concursul presupune ca sportivii aliniaţi la...

Închide