ActualitateFlash

Când ești bun, ești bun! Florin Maxim rămâne la Hunedoara pentru următorii trei ani!

Antrenorul principal al Clubului Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi va rămâne pe banca tehnică a echipei până în 2027.

Pe termen lung
Tehnicianul „corbilor alb-albaştri” s-a în­tâlnit, ieri, cu primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.
„I-am propus prelungirea contractului şi mă bucur că a acceptat fără să stea pe gân­duri. Este, fără doar şi poate, unul dintre cei mai buni antrenori ai noului val, iar rezul­tatele sale vorbesc pentru el. Este un pro­fe­sionist desăvârşit şi un caracter pe măsură! După cum am spus şi la finele primului său sezon la Hunedoara, continuitatea şi sta­bilitatea sunt principiile solide pe care ne bazăm în toate proiectele noastre, mai ales la Corvinul. Astfel că această propunere de pre­lungire a contractului său nu poate fi decât una logică. Florin Maxim şi staff-ul său ne-au răsplătit încrederea acordată şi cred că e normal ca acest lucru să fie reciproc. Cu atât mai mult cu cât, după cum am spus-o şi cu alte ocazii, proiectul nostru este unul pe termen lung. Drumul Corvinului, început în 2021, continuă şi sperăm ca, peste câteva zile să ne bucurăm, împreună, după finala Cupei României!”, a spus primarul muni­ci­piului Hunedoara, Dan Bobouţanu.
„Îi mulţumesc domnului primar pentru spri­jinul şi încrederea pe care mi le-a oferit încă din prima zi de când am venit la Hunedoara şi mă bucur că putem duce mai departe, împreună, acest proiect. După cum probabil se ştie, pentru mine Corvinul chiar înseamnă ceva aparte, având în vedere că aici am debutat ca jucător, la seniori, şi tot aici am reuşit, alături de colegii mei şi de jucătorii noştri să revenim în liga secundă şi să îi facem fericiţi pe fanii noştri, cei care au venit alături de noi, indiferent de condiţii, de loc sau de adversarul întâlnit. Îmi place să cred că am cres­cut şi creş­tem împreună, cu toţii, aici, la Corvinul, şi sper ca această prelungire a contractului să fie
de bun augur”, a declarat şi antrenorul echipei noastre, Florin Maxim. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura