Întrebarea cu schepsis

Peşti din specia curcubeu oligofren în fântâna arteziană din centrul Devei

06 intrebarea cu schepsisÎntrebare:
Primăria municipiului Deva vrea să cumpere din Brazilia peşti din specia curcubeu oligofren, cu care să populeze bazinul fântânii din faţa Casei de Cultură pentru atragerea turiştilor, pe lângă jocul de lumini şi muzică. Peştii sunt foarte scumpi, primăria urmând să plătească pentru ei peste 100.000 euro. Credeţi că este o iniţiativă bună pentru municipiul Deva?

Alex Chettrosu1. Alexandru Chettrosu, 22 ani, operator cablaje, Deva
Mai bine parcări decât peşti, ăştia nu sunt obligatorii. Părerea mea este că banii sunt cheltuiţi degeaba, nu de peşti avem nevoie.

Ana Andrus2. Ana Andruş, 69 ani, pensionară, Deva
Mi se par cam scumpi, dar ideea nu-i rea. Dacă se pot încadra în fonduri, să cumpere. Este un lucru bun că vor să atragă turiştii, dar speciile astea de peşti necesită nişte costuri şi probabil din cauza asta au nevoie de atâţia bani.

Flavius Popa3. Flavius Popa, 35 ani, şomer, Zam
Mi se pare exagerată, nu cred că este o idee bună să pună peşti în fântână. Hai să fim serioşi, câţi o să vină să îi vadă??? Asta chiar îi aiurea, pe criza asta nu avem nevoie de aşa cheltuieli, am impresia că vor să arunce banii pe geam.

Marius Marcu4. Marius Marcu, 31 ani, muncitor calificat, Brad
Îi foarte bună ideea şi cu siguranţă o să merg să îi văd. Nu contează câţi bani strică, sper să facă aşa şi primarul de la Brad.

Coste Sofron5. Coste Şofron, 59 ani, inginer, Deva
Respect deciziile primarului, dar nu cred că poate importa peşti oligofreni, pentru că nu există specia asta. Numai dacă peştii sunt un pic nebuni…

Explicaţie:
oligofrenie – boală psihică, înnăscută sau dobândită în copilărie, care se manifestă prin tulburări ale facultăţilor mintale şi ale dezvoltării fizice (conform DEX)

One thought on “Peşti din specia curcubeu oligofren în fântâna arteziană din centrul Devei

  • Exista pesca oligofrena care fatze eeee… iiiiiiiiiiiiii–iiiiiiiiiiiiiiiiiii can d se uita la tine, fatze urat rau si se holbeaza botosi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura