Politica si administratie

Primarul comunei Cerbăl, Mircea Costa, deja câștigător la alegerile locale

Județul Hunedoara are din nou o premieră. După comunitatea din Bătrâna, acum este vorba de comuna Cerbăl. Dar ce se întâmplă acolo?

Trece în al treilea mandat
În comuna Cerbăl, primarul Mircea Costa (foto) și lista PSD pentru Consiliul Local, sunt deja câștigători, deși ale­ge­rile locale vor avea loc în 9 iunie. Edilul șef din Cerbăl nu are contracandidat pentru postul de primar al comunei, iar în ceea ce privește Consiliul Local, PSD este singurul partid care a depus o listă pentru cei 9 membri.
Mircea Costa a demonstrat că știe administrație și reușește să pună în practică proiectele pentru comunitatea pe care o păstorește. El se află la al doilea mandat de primar la Cerbăl. Și, se pregătește să se apuce de treabă în al treilea mandat de edil.
Mircea Costa a ajutat și la comuna Bătrâna ca lucrurile să se întâmple tot bine pentru locuitori.
Așa cum MESAGERUL HUNEDOREAN a anunțat deja, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Bătrâna, Ciprian Pascotesc, s-a alăturat echipei PSD Hunedoara și candidează din partea social-democraților la alegerile din 9 iunie 2024. El este viceprimarul co­­mu­nei. Fostul edil s-a retras din politică. Pre­ședintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, i-a dat credit tâ­nărului candidat la funcția de primar al comunei Bătrâna. Și Pascotesc este deja câștigător. Ciprian Pascotesc și echipa sa sunt sin­gurii care au depus candidatura pen­tru primar și consilieri locali. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura