Cotizaţii mai mici pentru vânători şi pescari

6 ianuarie 2011 | 2 Comentarii | Publicat in: Comunitate, Flash

Andreea Lazăr

Veşti bune pentru vânătorii şi pescarii hunedoreni. Agenţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Hunedoara a redus valoarea cotizaţiilor aferente lunii ianuarie. În acest sens, declară Jan-Dorin Calciu (foto), directorul AJVPS Hunedoara, cei care vor plăti cotizaţia pentru prima lună din an beneficiază de o reducere de 10 la sută, la cotizaţiile pentru pescuit, şi 25 la sută, la cele pentru vânătoare.

Astfel, în luna ianuarie, cotizaţia pentru pescuit este 70 de lei, pentru adulţi, iar cea pentru vânătoare, 1.200. în lunile februarie şi martie, valoarea cotizaţiei va fi 80 de lei pentru pescuit şi 1.600 de lei pentru vânătoare.  Copiii, tinerii şi pensionarii beneficiază de reducere. Odată cu plata cotizaţiei, membrii au obligaţia să depună la sediul asociaţiei şi copia după actul de identitate şi după documentele ce justifică cererea de reducere, acolo unde este cazul.
În ceea ce priveşte valoarea cotizaţiei aferente celorlalte luni, pentru moment, nu sunt luate în discuţie eventuale reduceri. „Consiliul AJVPS Hunedoara îşi rezervă dreptul să modifice cotizaţiile aferente următoarelor trimestre ale anului, în funcţie de schimbările legislative”, precizează directorul AJVPS Hunedoara.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. cetatean spune:

    Scoateti fosila la pensie . Asta s-a mumificat de cand e la AJVPS
    Nu pleaca de langa ciolan,dar cand ii mai luati interviuri intrebati-l si de popularile care lea facut in ultimi ani, sau de cum s-a ingrijit de vanat si o sa va raspunda cu branconajele care le fac sau le protejeaza .

  2. pescar sportiv spune:

    bani , bani si iar bani atat stiu asociatiile astea sa ceara dar de starpirea celor care braconeaza apele tarii nu se ocupa nimeni. anul trecut nu am vazut nici macar odata controlul pe malul muresului. si daca exista contro initial cei care incalca legea sunt avertizati inainte si trec la mijloace domestice de pescuit sau se retrag.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
La Petroşani, zãpada a fost ţinutã sub control

În ciuda faptului că nu au cheltuit mai mulţi bani decât anul trecut, edilii din Petroşani au reuşit să gestioneze...

Legea Educaţiei accelerează replierile politice

Asumarea răspunderii pe Legea Educaţiei a determinat la doar 24 de ore declaraţii poate previzibile, dar care în mod sigur,...

Gura lumii

Doi băieţi deştepţi şi strângători, dar remuneraţi slab pentru munca lor în fruntea unei gărzi, zic gurile rele că au...

Închide