Actualitate

La Petroşani, zãpada a fost ţinutã sub control

Carmen Cosman

În ciuda faptului că nu au cheltuit mai mulţi bani decât anul trecut, edilii din Petroşani au reuşit să gestioneze mult mai bine problema zăpezii. Asta, după ce serviciul de deszăpezire a fost atribuit, prin licitaţie, unei firme private.

Chiar dacă deocamdată nu au făcut un calcul în ceea ce priveşte sumele alocate pentru activitatea de deszăpezire, reprezentanţii administraţiei publice din Petroşani sunt convinşi că nu au cheltuit mai mult decât anul trecut. În schimb, deszăpezirea a mers mult mai bine decât în anii precedenţi. „Cu mici excepţii, eu zic că a fost mai bine decât anul trecut. Cu siguranţă, nu s-au alocat mai mulţi bani”, a declarat Lucian Dragomir, şeful Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul Primăriei Petroşani. De astă dată, utilajele de deszăpezire au ajuns şi pe străzile secundare, unde altădată, oamenii rămâneau împotmoliţi în nămeţi sau circulaţia era paralizată de gheaţa de pe drum. Lucian Dragomir spune că, până la ora actuală, din 1.500 de tone de nisip achiziţionate pentru această iarnă, s-au consumat 400 de tone, la care se adaugă alte aproximativ 80 de tone de sare.

În luna noiembrie, Primăria Petroşani a scos la licitaţie contractul pentru deszăpezirea străzilor, care a fost câştigat de o firmă din Haţeg, pentru aproximativ 300.000 de lei.

2 comentarii la „La Petroşani, zãpada a fost ţinutã sub control

  • Acum, sincer, cati bani pompeaza Dragomir ca sa aibe presa asta buna? Pai la petrosani, domnisoara Carmen, nu a prea nins, cum dracu sa nu fie tinuta sub control? Esti simpatica, dar parca prea ai trecut in toate (absolut) toate taberele. bani sa vina, ca (vorba aia) zapada e destula, nu?

  • În virtutea ”transparenței” presei și a dreptului cetățeanului simplu de a fi informat, ar fi fost corect să se spună și care e acea firmă din Hațeg câștigătoare de bani buni din fondurile primăriei

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura