Gura lumii

30 septembrie 2010 | 5 Comentarii | Publicat in: Gura lumii

Vorbeşte lumea că o doamnă care tăia şi spânzura printr-un spital din municipiul cu cetate, e pe punctul de a-şi pierde influenţa în unitatea respectivă, după ani de zile, în care toţi salariaţii i-au ştiut de frică. Cârcotaşii spun că doamna de care vorbim angaja, dădea afară, pe scurt, fără acrodul ei nu se făcea nici o mişcare în spital, motiv pentru care oamenii mergeau direct la ea cu plocoanele. Nu se ştie cât din ceea ce primea împărţea cu fostul manager, însă, ce se cunoaşte, este că sigur el ştia de ce anume făcea doamna cu pricina. Acum, după ce s-a schimbat conducerea unităţii medicale, se pare că doamna nu mai este agreată şi asta e bine, deoarece mulţi s-au plâns că fără câteva mii de euroi nu aveau şanse să se angajeze în spitalul respectiv. Zvonerii nu au aflat însă cine îi va lua locul femeii, sperând însă să nu fie cineva de aceeaşi teapă.

Într-o firmă mare de tot, care se ocupă cu producerea materialelor de construcţii, se poartă nişte obiceiuri, spun gurile rele, de te doare capul. Aşa se face că salariaţii din societatea de care vorbim nu au voie să cârtească în faţa şefilor, mai ales când vine vorba unde să dea cei doi la sută din impozitul pe salarii. Se ştie că fiecare angajat are dreptul să redirecţioneze suma respectivă către cine doreşte, însă, se pare că la firma de materiale de construcţii nu se procedează astfel. Nemulţumirea angajaţilor este aşadar, îndreptăţită, mai ales că zvonerii susţin că sunt multe alte nereguli în societatea respectivă. Cârcotaşii vor să afle unde s-au direcţionat cei doi la sută din banii salariaţilor şi cine a profitat de aceştia, care nu sunt deloc de neglijat, având în vedere că este vorba de sute de angajaţi.

Loading...

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. spagaT spune:

  D-na LEICAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. nicolae spune:

  Se pare ca niste personaje care doresc sa conduca spitalul cu ajutorul presei vorbesc din propria experienta.
  Dar acolo se pare ca era vorba de terenuri. Daca nu e asa este posibil sa fi gresit reprezentantii Curtii de conturi.

 3. Anonim spune:

  Sa fie vorba despre spitalul judetean? Nu prea cred.

 4. ana spune:

  Din spusele presei terenurile erau cumparate cand un asa zis justitiar conducea ANPH iar Curtea de Conturi era din Bucuresti.

 5. roger spune:

  Ce gandesc oare cei 4-5 manageri care au lucrat in ultimii 20 de ani cu doamna respectiva? Sa fie oare adevarat? Ei stiau si erau partasi sau este vorba de o noua acuza marsava cu dedicatie speciala in scop denigrator? Simbriasa ziarului ar putea simti gustul amar al penalului (nu al pelinului !).

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
20 de poliţişti, sancţionaţi de superiori

De la începutul acestui an, 20 de oamenii ai legii au fost pedepsiţi de şefii lor, întrucât nu şi-au respectat...

Starea de fapt

Dorinţele sunt mari, putirinţele sunt însă relativ reduse. În acest moment, există în Parlamentul României o situaţie de blocaj, pe...

Debranşaţi abuziv de la termoficarea centralizată

În ultima perioadă, în Deva, sunt tot mai multe reclamaţii privind debranşările abuzive ale unor apartamente de la reţeaua de...

Închide