FlashPolitica si administratie

Sorin Crai, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg: Anul 2024 nu e despre pionieri și nici despre iepurași. Este despre Hațeg și despre dezvoltarea lui

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto), știe ce vor cetățenii și, mai mult, poate face ce este necesar pentru comunitate. Crai are în spate o echipă, o listă de consilieri locali unul și unul, pe pre­șe­dintele Consiliului Județean, Laurențiu Nistor și un guvern. Cu toții pot să facă din Hațeg un oraș înfloritor. De peste 20 de ani aici a fost o administrație liberală, și asta se vede. Orașul nu are infra­struc­tura necesară, turismul parcă nu există și locurile de muncă lipsesc.

Proiecte mari
„Citesc uneori amuzat, alteori îngrijorat modul în care se reflectă apropiata campanie electorală în mediul on-line și nu numai. Atunci când am hotărât să candidez pentru funcția de primar al orașului Hațeg am făcut-o cu gândul la marile proiecte la care trebuie să adere administrația publică locală cu scopul creșterii calității vieții în zonă. Nu m-am gândit nici să fiu crezut pe cuvânt de pionier, nici să fiu iepurașul din campania cuiva și nici nu candidez împotriva unora, ci pentru ceva. Miza mea nu este legată de cine ce zice, de cine candidează sau de ce minciuni se aruncă în spațiul public, ci de schimbarea modului în care este înțeleasă dezvoltarea în Hațeg”, a spus Sorin Crai, candidatul PSD la funcția de primar al Hațegului.

Bani europeni
„Realitatea pe care o trăim cu toții este una în care antreprenorii locali din turism nu au fost niciodată sprijiniți, în care ti­nerii vin acasă în general în weekend, o realitate în care banii europeni vin pentru proiecte care nu deschid comunitatea către dezvoltare și viziune regională. Tu­ris­mul de eveniment practic nu există, o viziune coerentă de atragere a unor in­ves­tiții pentru crearea de noi locuri de muncă nu este prezentată și cu toate acestea marea problemă este modul meu de raportare la adevăr și desigur biblia. În cei peste 50 de ani de viață pe care i-am trăit la Hațeg am înțeles că oamenii aș­teaptă soluții și o admi­nis­trație capabilă să dea sens dezvoltării, să avem turism, cul­tură, interco­nec­ti­vi­tate, șosea de cen­tură, sănătate și măcar o bază sportivă la standarde ridicate. Pentru acestea m-am gândit să candidez și să le pun în practică alături de CJ Hunedoara și de echipa de specialiști care s-au alăturat acestui pro­iect. Restul sunt subiecte de șezătoare la care nu ader, restul sunt indicatori ai efi­cienței și performanței celor care vorbesc despre pionieri și iepurași, deși au avut ocazia să demonstreze în funcția de edili. Eu nu am luat niciodată în glumă Hațegul și nici nu o să o fac vreodată. Ce fac ceilalți e fix problema lor. Noi avem treabă de făcut, pentru Hațeg și pentru fiecare locuitor care numește acest loc acasă. Ne vedem acolo unde contează cu adevărat, pe stra­da ta, în cartierul tău. Numai bine tu­turor!”, a adăugat Sorin Crai (PSD). (S.P.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura