Sport

Devenii, egal cu liderul. Jiul a avut succes în deplasare

Etapa 4 din play-off în Liga a treia a adus din nou la Deva echipa clasată în prezent pe primul loc în clasament, CSC Ghiroda și Giarmata Vii. Nu sunt elemente care să confirme că aceas­tă echipă are prima șansă de cali­ficare în faza meciurilor directe de promovare. Avem însă certitudinea că formația din Deva nu mai este cea din prima parte a sezonului.

De analizat
Recent a fost din nou o întâlnire, e drept disputată în condiții de timp vitrege, dar fotbalul se joacă și în astfel de condiții. Elevii pregătiți de Marius Sârbu au avut forța să conducă la pauză cu 3-1, prin golurile înscrise de Sergiu Arnăutu (min.9), Adrian Bedea (min.18) și Nicu Modan (min. 32), pen­tru oaspeți înscriind primul lor gol Alexandru Buțu (min.14). De altfel, devenii au fost egalați în minutul 14 , 1-1 și au preluat din nou avantajul în minutul 18 și apoi l-au mărit în mi­nutul 32. Ce s-a întâmplat în repriza secun­dă e de analizat, mai ales că oaspeții au revenit și au finalizat partida cu un egal, 3-3 înscriind două goluri prin Ovidiu Bulza (min.68) și Ion Vasluian (min.74)

Mai rău nu se putea
Trebuie menționat faptul că ar­bi­trul de centru, Dan Stefan Buzărnescu (Craiova), a folosit fluierul după un regulament în care a apreciat diferit diversele încălcări ale jocului de fotbal, iritând la maximum ambele bănci teh­nice. Mai mult, arbitrul l-a sancționat și pe directorul sportiv al clubului de­vean, Daniel Chericheși, cu un car­tonaș roșu, trimițându-l la vestiare pentru proteste la deciziile fluierașului din Craiova. Tinând cont și de celălalt rezultat din serie, (Viitorul Şimian – ACSO Filiaşi 0-1), CSC Ghiroda și Giarmata Vii se menține pe primul loc în clasamentul seriei, cu 45 de puncte, urmată de ACSO Filiași, cu 42 de puncte și de CSM Deva care are 40 de puncte, la egalitate cu Viitorul Şimian, despărțite de golaveraj.

Cu șansă
În zona play-out, Jiul Petroșani a în­registrat o victorie de palmares în depla­sarea de la liderul seriei, Uni­ver­sitatea Craiova 2, învingând cu scorul de 2 -0, prin golurile înscrise de Răzvan Covaci (min.15) și Bebeto Lupuleț (min.47). Universitatea Craiova 2 con­duce cu 37 de puncte, iar CSM Jiul Petroșani are 26 de puncte și își men­ține șansele de a ră­mâne în Liga a III-a la fi­nalul campionatului.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura