Gura lumii

Vorbeşte lumea că o doamnă care tăia şi spânzura printr-un spital din municipiul cu cetate, e pe punctul de a-şi pierde influenţa în unitatea respectivă, după ani de zile, în care toţi salariaţii i-au ştiut de frică. Cârcotaşii spun că doamna de care vorbim angaja, dădea afară, pe scurt, fără acrodul ei nu se făcea nici o mişcare în spital, motiv pentru care oamenii mergeau direct la ea cu plocoanele. Nu se ştie cât din ceea ce primea împărţea cu fostul manager, însă, ce se cunoaşte, este că sigur el ştia de ce anume făcea doamna cu pricina. Acum, după ce s-a schimbat conducerea unităţii medicale, se pare că doamna nu mai este agreată şi asta e bine, deoarece mulţi s-au plâns că fără câteva mii de euroi nu aveau şanse să se angajeze în spitalul respectiv. Zvonerii nu au aflat însă cine îi va lua locul femeii, sperând însă să nu fie cineva de aceeaşi teapă.

Într-o firmă mare de tot, care se ocupă cu producerea materialelor de construcţii, se poartă nişte obiceiuri, spun gurile rele, de te doare capul. Aşa se face că salariaţii din societatea de care vorbim nu au voie să cârtească în faţa şefilor, mai ales când vine vorba unde să dea cei doi la sută din impozitul pe salarii. Se ştie că fiecare angajat are dreptul să redirecţioneze suma respectivă către cine doreşte, însă, se pare că la firma de materiale de construcţii nu se procedează astfel. Nemulţumirea angajaţilor este aşadar, îndreptăţită, mai ales că zvonerii susţin că sunt multe alte nereguli în societatea respectivă. Cârcotaşii vor să afle unde s-au direcţionat cei doi la sută din banii salariaţilor şi cine a profitat de aceştia, care nu sunt deloc de neglijat, având în vedere că este vorba de sute de angajaţi.

5 comentarii la „Gura lumii

 • 30 septembrie 2010 la 23:05
  Legătură permanentă

  Se pare ca niste personaje care doresc sa conduca spitalul cu ajutorul presei vorbesc din propria experienta.
  Dar acolo se pare ca era vorba de terenuri. Daca nu e asa este posibil sa fi gresit reprezentantii Curtii de conturi.

 • 2 octombrie 2010 la 0:31
  Legătură permanentă

  Din spusele presei terenurile erau cumparate cand un asa zis justitiar conducea ANPH iar Curtea de Conturi era din Bucuresti.

 • 4 octombrie 2010 la 20:55
  Legătură permanentă

  Ce gandesc oare cei 4-5 manageri care au lucrat in ultimii 20 de ani cu doamna respectiva? Sa fie oare adevarat? Ei stiau si erau partasi sau este vorba de o noua acuza marsava cu dedicatie speciala in scop denigrator? Simbriasa ziarului ar putea simti gustul amar al penalului (nu al pelinului !).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.