Ceferiştii hunedoreni cer demisia ministrului Berceanu

24 septembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

05 IonelTif - Lider Sindical miscare - comercial CFR Deva7746

Nicolle Ebner

Ieri, după ce au primit drepturile salariale care trebuiau plătite în data de 15 septembrie, ceferiştii hunedoreni au anunţat că renunţă, deocamdată, la acţiunile de protest anunţate, printre care şi întreruperea totală a activităţii.

Au renunţat, deocamdată, la proteste
Ionel Ţîţ (foto), liderul sindicatului Mişcare-Comercial Deva, spune că „am somat toate cele trei companii din cadrul SN CFR că, în cazul în care vor mai întârzia salariile, după 48 de ore, toţi angajaţii CFR vor înceta activitatea. Este inadmisibil ca drepturile salariale, care trebuiau plătite în 15 septembrie, să le primim astăzi (n.r.: ieri), după mai bine de o săptămână. Noi, liderii de sindicat, le acordăm tot sprijinul, pentru că şi noi suntem angajaţi ai Căilor Ferate Române, ca şi ei”. Ionel Ţîţ mai declară că salariaţii CFR cer demisia directorilor generali ai celor trei companii din cadrul SN CFR (Mişcare, Comercial şi Infrastructură), a ministrului secretar de stat Constantin Axinia şi a ministrului Radu Berceanu. „Berceanu ar trebui să-şi dea demisia, în urma evenimentelor întâmplate, în ultimele zile, la Calea Ferată. Şi nu numai el este de vină. De 20 de ani, nu s-a investit nimic în această ţa-ră mâncată de politică”, mai spune liderul de sindicat. Următorul termen de plată a salariilor este 30 septembrie.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
A murit în drum spre nunta fiicei sale

Un bărbat de 51 de ani din Făgăraş nu a mai apucat să-şi vadă fiica în rochie de mireasă. A...

Memoriu nesusţinut de joc

Oficialii echipei Jiul consideră că memoriul prin care CSM Rm. Vâlcea susţine că arbitrul a comis 21 de greşeli în...

Gata cu „liniuţele” pe bulevardele din Deva

Până la instalarea sistemelor de supraveghere a traficului rutier pe DN 7, Primăria Deva a luat alte măsuri de siguranţă...

Închide