EvenimentFlash

A murit în drum spre nunta fiicei sale

01 accident
Dan Terteci
 
Un bărbat de 51 de ani din Făgăraş nu a mai apucat să-şi vadă fiica în rochie de mireasă. A murit pe loc, în urma unui accident rutier, după ce maşina în care se afla s-a lovit cu o autoutilitară şi cu un alt autoturism, în care se aflau nouă persoane.

Veneau din Germania
Bărbatul, împreună cu soţia lui, venea din Germania şi dorea să ajungă la Făgăraş. În week-end, fiica lor avea programată nunta. Se grăbea către casă. La intrarea în municipiul Orăştie, pe DN 7, a ieşit pe contrasens. Manevra a fost fatală pentru cel aflat la volanul maşinii.
Familia din Făgăraş era însoţită pe drumul către casă de alte rude, care se deplasau cu un alt autoturism, în spatele lor. Nu pot să-şi explice cum a fost posibilă o asemenea nenorocire. De oboseală, spun că nu poate fi vorba, pentru că dormiseră la ieşirea din Deva aproape patru ore.

Şocaţi de cele întâmplate
Pasagerii din maşina cu care s-a lovit frontal Volkswagen-ul şi-au revenit cu greu din şoc. Nu ştiau ce s-a întâmplat. Când s-au mai dezmeticit, au ieşit singuri din maşina răsturnată cu roţile în sus, în şanţul de pe marginea drumului.
Pentru scoaterea şoferului ghinionist, a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare.
Cinci răniţi au ajuns la spitalul din Orăştie, la centrul de primire a urgenţelor. Soţia şoferului decedat este în stare gravă, iar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele acesteia de supravieţuire. În urma accidentului, circulaţia pe DN 7 a fost paralizată mai bine de trei ore, iar coloanele de maşini se întindeau pe aproape 12 kilometri, de la Orăştie, până la Simeria.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura