Şi-a sugrumat prietenul, ca să omoare diavolul din el

03 sugrumareOana Mihnea

În noptea de vineri, 2 ianuarie, spre sâmbătă, un bărbat în vârstă de 54 de ani din comuna Cârjiţi a fost omorât de prietenul său. Criminalul susţine că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat, dar asta nu l-a scăpat de arest.
Cei doi s-au întâlnit la un cazan de făcut ţuică din satul Chergheş. După ce au băut împreună, victima a fost invitată de prietenul său în locuinţa acestuia, pentru a continua să consume alcool. La scurt timp, alcoolul băut peste măsură şi-a spus cuvântul. Alin Mihai Pascal, în vârstă de 40 de ani, s-a năpustit asupra consăteanului său şi l-a strâns de gât, până la ultima suflare. Mai mult decât atât, raportul medico-legal arată că, după ce a fost sugrumat, victima a suferit şi o compresie toracică, mai precis, a fost călcat în picioare de criminal.
Imediat după oribila crimă, bărbatul şi-a sunat câţiva vecini, ca să le povestească ce a făcut. În acel moment, şi-a motivat fapta susţinând că a trebuit să omoare diavolul, şi a reuşit. Unul dintre vecini, sosit la faţa locului, a alertat autorităţile. Acestea nu au putut decât să constate decesul.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, procurorul Mirela Negruţiu, ucigaşul, Alin Mihai Pascal, a fost prezentat ieri magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de omor. Instanţa a admis cererea procurorilor şi a dispus reţinerea acestuia pentru 30 de zile. În prezent, bărbatul se află la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei municipiului Deva. De asemenea, prin apărătorul din oficiu, a fost solicitată luarea măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar, însă cererea a fost respinsă. Hotărârea instanţei nu este definitivă, ea putând fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

One thought on “Şi-a sugrumat prietenul, ca să omoare diavolul din el

  • 15 aprilie 2015 la 15:01
    Permalink

    A-ti fost de faţă, a-ti vazut voi crima, de comentaţi aiurea? Vorbiti sa va aflati in seamă !poate nu e asacum ziceti voi, rusine sa va fie! !!prea exagerări, mai documentarist si apoi postati !imi pare rau dar trebuie sa va spun.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pânã acum, în judeţ, zăpada n-a dat bătăi de cap şoferilor

Începând din noaptea de sâmbătă spre duminică, ninsorile şi-au făcut din nou simţită prezenţa în judeţ. Pe şosele, s-a circulat...

Procurorii DNA cer prelungirea arestului la domiciliu în dosarul Moloţ & compania

Procurorii DNA au solicitat prelungirea pentru încă 30 de zile a măsurii arestului la domiciliu în cazul celor cinci inculpaţi...

Pensii şi salarii mai mari din 2015

Noul an vine cu o serie de majorări ale veniturilor sociale, ale pensiilor, dar şi a salariului minim pe economie....

Închide