Pânã acum, în judeţ, zăpada n-a dat bătăi de cap şoferilor

4 ianuarie 2015 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Oana Mihnea circulatie-iarna-whattruck.ro_

Începând din noaptea de sâmbătă spre duminică, ninsorile şi-au făcut din nou simţită prezenţa în judeţ. Pe şosele, s-a circulat în condiţii de iarnă, dar stratul de zăpadă depus nu a creat probleme majore conducătorilor auto.
Auto-utilajele au patrulat continuu pe toate arterele principale de circulaţie şi au împrăştiat material antiderapant, astfel încât, nici un drum nu a fost blocat. În cursul zilei de ieri, până la ora 12.30, nu au avut loc incidente deosebite din cauza ninsorilor căzute. Potrivit ofiţerului de serviciu din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, între orele 11.45 şi 12.15, a fost semnalată o singură problemă pe DN7, în zona localităţii Săcămaş. Din cauza greutăţii zăpezii, doi copaci s-au rupt şi au căzut pe partea carosabilă. Drumul a fost blocat până la intervenţia muncitorilor de la districtul din localitate şi al unui echipaj ISU, care au secţionat trunchiurile copacilor şi le-au înlăturat de pe şosea.
Până la ora 17.00, carosabilul era umed, cu porţiuni cu zăpadă. Pe DN 66 A, între localităţile Iscroni şi Câmpu lui Neag, stratul de zăpadă avea pe alocuri între doi şi cinci centimetri. Pe DN 68 A, între localităţile Săcămaş şi Ohaba, erau porţiuni cu zăpadă frământată de maximum doi2 centimetri. Şi pe DN 7A, între Obârşia Lotrului şi Petroşani, erau porţiuni de drum cu zăpadă îmbibată, dar grosimea stratului nu depăşea doi centimetri.
S-au folosit peste 400 de tone de material antiderapant şi s-a acţionat cu mai multe utilaje de deszăpezire pe toate drumurile naţionale din judeţ.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Alin spune:

  Pe bune? Dimineata, in jurul orei 09:30, drumul Brad – Deva nu era deloc curatat. Abia spre amiaza s-a mai remediat situatia, cu ajutorul vremii.

 2. SESIZARE spune:

  Pe drumurile JUDETENE din zona Hateg, respectiv Comunele Barthelot, Rachitova, Densus si Totesti, inclusive DJ adiacente orasului, circula din 27.12.2014 un utilaj care in permanenta are lama SUS / RIDICATA (poate or’ fi defecte telescoapele?!!).
  Domnilor nu va mai chinuiti sa confirmati foi de parcurs la hoti. Eu fac ruta dar nu dau zapada la o parte doar trec cu viteza si stropesc toate casele amplasate la sosea cu noroi.
  Avem poze cu acest utilaj , care zilnic pana in data de 3.01.2015 a circulat doar pe aceste drumuri.
  Rusine Consiliului Judetean Hunedoara ca nu verifica derularea contractelor de deszapezire.
  Majoritatea Consilierilor judeteni sunt membri PNL, la fel ca primarii ai caror commune le-am nominalizat mai sus.
  Uitativa pe camerele de luat vederi din primarii domnilor si nu mai cheltuiti banii anapoda.
  Daca tot FURATI, nu mai si claxonati (scrieti prostii in presa), derbedeilor (contractori si contractanti).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Procurorii DNA cer prelungirea arestului la domiciliu în dosarul Moloţ & compania

Procurorii DNA au solicitat prelungirea pentru încă 30 de zile a măsurii arestului la domiciliu în cazul celor cinci inculpaţi...

Pensii şi salarii mai mari din 2015

Noul an vine cu o serie de majorări ale veniturilor sociale, ale pensiilor, dar şi a salariului minim pe economie....

Aplicaţia săptămânii: Camu

Aleasă ca “Apple Editor’s Choice” în cursul anului 2014, aplicaţia Camu a obţinut la sfârşitul anului şi titlul de cea...

Închide