Şi-a sugrumat prietenul, ca să omoare diavolul din el

4 ianuarie 2015 | 1 Comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

03 sugrumareOana Mihnea

În noptea de vineri, 2 ianuarie, spre sâmbătă, un bărbat în vârstă de 54 de ani din comuna Cârjiţi a fost omorât de prietenul său. Criminalul susţine că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat, dar asta nu l-a scăpat de arest.
Cei doi s-au întâlnit la un cazan de făcut ţuică din satul Chergheş. După ce au băut împreună, victima a fost invitată de prietenul său în locuinţa acestuia, pentru a continua să consume alcool. La scurt timp, alcoolul băut peste măsură şi-a spus cuvântul. Alin Mihai Pascal, în vârstă de 40 de ani, s-a năpustit asupra consăteanului său şi l-a strâns de gât, până la ultima suflare. Mai mult decât atât, raportul medico-legal arată că, după ce a fost sugrumat, victima a suferit şi o compresie toracică, mai precis, a fost călcat în picioare de criminal.
Imediat după oribila crimă, bărbatul şi-a sunat câţiva vecini, ca să le povestească ce a făcut. În acel moment, şi-a motivat fapta susţinând că a trebuit să omoare diavolul, şi a reuşit. Unul dintre vecini, sosit la faţa locului, a alertat autorităţile. Acestea nu au putut decât să constate decesul.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, procurorul Mirela Negruţiu, ucigaşul, Alin Mihai Pascal, a fost prezentat ieri magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de omor. Instanţa a admis cererea procurorilor şi a dispus reţinerea acestuia pentru 30 de zile. În prezent, bărbatul se află la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei municipiului Deva. De asemenea, prin apărătorul din oficiu, a fost solicitată luarea măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar, însă cererea a fost respinsă. Hotărârea instanţei nu este definitivă, ea putând fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Rosca Manoela spune:

    A-ti fost de faţă, a-ti vazut voi crima, de comentaţi aiurea? Vorbiti sa va aflati in seamă !poate nu e asacum ziceti voi, rusine sa va fie! !!prea exagerări, mai documentarist si apoi postati !imi pare rau dar trebuie sa va spun.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pânã acum, în judeţ, zăpada n-a dat bătăi de cap şoferilor

Începând din noaptea de sâmbătă spre duminică, ninsorile şi-au făcut din nou simţită prezenţa în judeţ. Pe şosele, s-a circulat...

Procurorii DNA cer prelungirea arestului la domiciliu în dosarul Moloţ & compania

Procurorii DNA au solicitat prelungirea pentru încă 30 de zile a măsurii arestului la domiciliu în cazul celor cinci inculpaţi...

Pensii şi salarii mai mari din 2015

Noul an vine cu o serie de majorări ale veniturilor sociale, ale pensiilor, dar şi a salariului minim pe economie....

Închide