Părinţii care şi-au omorât fiica în bătaie rămân în arest

5 martie 2017 | Adauga un comentariu

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au cerut instanţei de judecată prelungirea arestului preventiv în dosarul celor doi tineri din Lupeni, iar Tribunalul Hunedoara a constatat că propunerea procurorilor este pe deplin justificată.
Astfel, Vijai-Silvian Văduva şi iubita acestuia, Lucia-Eugenia Halasz, vor rămâne în arestul Poliţiei municipiului Deva, cel puţin până la data de 3 aprilie 2017. Cei doi sunt acuzaţi de loviri cauzatoare de moarte, după ce şi-au bătut fetiţa de numai trei ani până a intrat în comă şi apoi a decedat.
Lucia Eugenia Halasz (20 de ani) mai are doi copilaşi, aceştia fiind luaţi în grijă de cei de la Protecţia Copilului. Reamintim că micuţii au avut o soartă cumplită, fiind neglijaţi constant de către părinţi, înfometaţi şi lăsaţi aproape să degere. Totul a ieşit la iveală după ce fetiţa de trei ani a ajuns la Spitalul Lupeni în stare extrem de gravă, cu mai multe răni pe corp. Medicii au încercat din răsputeri să o salveze dar, în cele din urmă, au pierdut-o. Legiştii au stabilit în urma necropsiei că minora a pierit din cauza unor ”lovituri cauzatoare de moarte”, iar procurorii au aflat la ce chinuri a fost supusă copila. Cei doi indivizi au bătut-o pentru că plângea de foame. În braţele medicilor au ajuns şi ceilalţi doi copii ai familiei, un băieţel de un an şi o fetiţă de doi ani. Pruncii erau într-o stare deplorabilă, plini de păduchi şi nu mai mâncaseră de cel puţin 24 de ore. Mama copiilor este din Târnăveni şi a ajuns în Valea Jiului, după ce şi-a cunoscut concubinul pe Facebook. (M. Gânju)

Loading...

Publicat in: Actualitate


Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Două accidente mortale pe şoselele judeţului

Doi hunedoreni şi-au pierdut vieţile în urma unor accidente rutiere petrecute în ultimele zile la noi în judeţ. În primul...

Val de incendii de vegetaţie uscată în judeţ

La sfârşitul săptămânii trecute, un nou val de incendii de vegetaţie uscată s-a înregistrat la noi în judeţ. Au fost...

Sute de şoferi amendaţi din cauza stării tehnice a maşinilor

Poliţiştii hunedoreni, împreună cu specialiştii RAR, au desfăşurat mai multe controale, timp de două zile, care au vizat starea tehnică...

Închide