Lună: septembrie 2012

FlashInterviu

Ovidiu Draia: „Pânã acum, am muncit pentru mine. A venit momentul s-o fac pentru cei care au nevoie de ajutor”

Ovidiu Draia (foto) a absolvit Universitatea de Vest Timişoara – Facultatea de Ştiinţe Economice, având diploma de economist licenţiat. De asemenea, a absolvit Facultatea de Control şi Expertiza Produselor Alimentare din Alexandria, Facultatea de Ştiinţe Juridice „Vasile Goldiş” şi are un masterat în administraţia publică.

Read More
Sport

Antrenor cu două „suflete“

Tânărul şi talentatul antrenor de gimnastică Ioan Coroiu (31 ani), de la CNS CSS „Cetate“ Deva, este şi un împătimit al atletismului, el alergând în ultimul an la mai multe competiţii de semimaraton ori maraton. Tehnicianul a câştigat, la finalul săptămânii, proba de 21 de kilometri, desfăşurată pe Stadionul „Cetate“ din Deva, în care au alergat şi multe dintre gimnastele pe care le pregăteşte.

Read More
Politica si administratie

Mircia Muntean a fost scos şi din Consiliul Local

Fostul primar al municipiului Deva, Mircia Muntean (foto), nu mai este de ieri nici consilier local. Asta, după ce aleşii deveni au votat un proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului său de consilier local, din cauză că a trecut de la UNPR la PDL. Legea spune că dacă un ales local trece de la un partid la altul, el îşi pierde mandatul.

Read More