Atlet veteran cu patru medalii balcanice

La 75 de ani, atletul veteran Petru Ambruş, (foto) din Lupeni, a cucerit două titluri de campion balcanic, unul de vicecampion şi o medalie de bronz, la Campionatul Balcanic din Turcia.

Un sportiv jos pălăria

O vârstă venerabilă, la care unii se bucură de plimbări în parc cu nepoţii sau stau la o partidă de table cu prietenii, atletul Petru Ambruş a lăsat Izmirul cu gura căscată. Bravul atlet din Lupeni a cucerit două medalii de aur în probele de 300 de metri garduri şi 80 de metri garduri, o medalie de argint la triplusalt şi o medalie de bronz la ştafeta de 4×100 de metri, în cadrul Campionatul, Balcanic de atletism al veteranilor, desfăşurat la Izmir, în Turcia. Cu aceste patru medalii, bilanţul atletului din Lupeni la Balcaniadă a ajuns la 15 medalii de aur, 17 medalii de argint şi 18 medalii de bronz. „Sunt mândru de tot ceea ce am realizat şi pentru asta, le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut: Emil Părău, Teofil Dobrean, celor de la Primăria Lupeni şi mulţi alţii”, a declarat Petru Ambruş. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Antrenor cu două „suflete“

Tânărul şi talentatul antrenor de gimnastică Ioan Coroiu (31 ani), de la CNS CSS „Cetate“ Deva, este şi un împătimit...

„Despre oameni şi melci“ rulează şi la Deva

Comedia românească „Despre oameni şi melci” ajunge astăzi la Deva. Pelicula poate fi vizionată astăzi, mâine şi duminică, începând cu

Scandal pentru căminul cultural de la Cristur

Scandal, ieri, în şedinţa de Consiliu Local, la Deva, după ce s-a propus un proiect de hotărâre pentru preluarea de...

Închide