Fostul prefect, Cristian Vladu, a demisionat din PDL

Sorina Popa

Fostul prefect de Hunedoara, Marius Cristian Vladu (foto), şi-a dat demisia din PDL, după 14 ani de activitate în acest partid.
Vladu a trimis demisia sa Biroului Permanent al organizaţiei locale Simeria a PDL, acolo unde era înscris ca membru. „Menţionez că, deşi nu am mai participat la nici o şedinţă a BPL PDL Simeria şi nici nu am achitat cotizaţia de circa un an şi jumătate, nu am fost exclus din partid, aşa cum ar fi trebuit să procedaţi, aplicând statutul partidului. Drept urmare, am fost determinat să vă înaintez demisia. Vă mulţumesc în acelaşi timp pentru îngăduinţa pe care mi-aţi acordat-o, dar şi pentru perioada îndelungată în care am colaborat pe linie politică şi nu numai. Motivele care m-au determinat să procedez astfel sunt arhicunoscute. Cum aş mai putea convieţui între unii dintre colegii mei, ştiind ce campanii murdare de distrugere a imaginii publice au dus împotriva mea în mass-media şi la ce lucruri josnice s-au dedat chiar proprii, mei colegi de partid atunci când m-au înregistrat, m-au comentat, m-au judecat public şi m-au executat ca pe ultimul infractor din această ţară. Asta, chiar dacă niciodată n-am avut probleme cu justiţia, fără măcar să am dreptul la o minimă apărare. Mă consolez însă cu gândul că întotdeauna roata s-a învârtit, în cazul meu, chiar când a fost pătrată şi că, mai devreme sau mai târziu, îi vine rândul la fiecare”, a scris Marius Cristian Vladu în demisia adresată colegilor din PDL.

11 comentarii la „Fostul prefect, Cristian Vladu, a demisionat din PDL

 • 28 septembrie 2012 la 8:02
  Permalink

  imaginea ti ai distrus o singur pentru ca ai fost un bou, si cred ca pdl-luinu i ai facut decit rau

 • 28 septembrie 2012 la 9:20
  Permalink

  Suparati ca nu primesc toti functii inalte trec de la un partid la altul , in politica noastra este o cacealma precum cacealmaua lui dan diaconescu cu privatizarea Oltchimului. Ce incredere pot sa mai aibe cetatenii in politicienii care se plimba de la un partid la altul ,cu dragul de denigra colegii din partidul pe care l-au parasit , cred ca tot asa vor face si cu cei in barca care au trecut daca nu obtin ce-si doreau , adica functii mari , atunci cine sa mai munceasca daca toata lumea vrea sef. Domnule Cristian Vladu a-ti uitat oare cand erati director la Termocentrala Mintia cum a-ti dat oameni afara pentru ca aveau alta apartenenta politica adica nu erau PDL-isti si apoi a-ti angajat un numar mult mai mare decat numarul celor lichidati prin cine a-ti bagat bani in campania electora pentru cadidatul PDL la parlamentare din zona Hategului ?

 • 28 septembrie 2012 la 16:02
  Permalink

  un specialist ,in ghilimele, normal ,mai putin;coane daca ai plecat ,foarte bine,dar nu uita ,nu te lua dupa alic care a schimbat toate partidele!

 • 28 septembrie 2012 la 17:58
  Permalink

  Mult tupeu se poate concentra sub pielea ta, coane ! Au fost vremuri cand te jucai de-a Dumnezeu ! Tu hotarai cine sa moara si cine sa traiasca ! Sper sa te arunce alegatorii la lada de gunoi a istoriei si sa-ti digeri in anonimat uriasa avere facuta intre timp din hotiile de la CFR si Termocentrala Mintia ! Oare DNA-ul nu se autosesizeaza sa-ti verifice sursele din care ti-ai construit o hidrocentrala ? Sau ai avut bani din salariile tale de slujitor de o viata al statului ?

 • 29 septembrie 2012 la 20:30
  Permalink

  cate sine , cate traverse , cate vagoane ai vandut? cate gari ai vandut? in tara asta hotii nu platesc niciodata , doar atunci cand ai bate Dumnezeu. du-tenpu la mea de nemernic betivan , om fara caracter,….vezi poate te ia usl -ul sub aripa , sa scada de tot in sondaje,… oricum si tu esti un tip terminat ca multi altii.,,,,

 • 30 septembrie 2012 la 10:09
  Permalink

  am inteles ca va merge langa un alt neica nimeni paran

 • 30 septembrie 2012 la 15:51
  Permalink

  Bagarea in seama este inca gratuita ,nu??:).Cu dedicatie pentru toti ,,jurnalistii nelicentiati” al caror limbaj de cartier incanta auzul si ,,satisface” privirile criticilor literati ;)) 🙂 🙂

 • 30 septembrie 2012 la 18:34
  Permalink

  Vladu a facut o mutare normala si asteptata, dar trebuia sa o faca mai devreme. Este un tip inteligent, care a avut succes si tocmai de aceea este o persoana invidiata si controversata. Daca era un neica nimeni, dupa cum spune un „aprig comentator”, nu-l baga nimeni in seama si nu se consuma cerneala pe el. Are si defecte, dar cei care il cunosc stiu bine ca suma calitatilor si a defectelor lui Vladu da cu plus, motiv pentru care este un concurent de temut pentru orice aspirant la functii inalte.
  In ceea ce priveste comentariul energeticianului, ii spun doar ca nu Vladu s-a jucat de-a Dumnezeu in Termocentrala Mintia, ci oamenii de acolo se mancau intre ei (si se mananca) mai rau ca in jungla, incercand sa-si plateasca polite printr-o persoana care nu stia nimic despre ei si despre societatea lor. Vladu a fost folosit de unii pentru a se razbuna pe altii. In cazul lui au castigat influenta unii, iar in cazul altora, altii. Avea dreptate Vladu, roata se invarte mereu.

 • 26 decembrie 2012 la 19:32
  Permalink

  Traseismul politic si oamenii de caractere indoielnice nu ar trebui nici macar sa ajunga pana la votul poporului,iar daca din greseala ajung trebuie sanctionati tot prin optiunea liberului vot.

 • 27 decembrie 2012 la 9:29
  Permalink

  „m-au executat ca pe ultimul infractor din această ţară” asta si esti…..un gunoi uman

 • 10 februarie 2014 la 17:38
  Permalink

  Imi pare rau ca tatal meu si-a denigrat numele incercand sa faca ceva pentru populatia judetului si mai apoi pentru termocentrala.
  A gresit cand a acuzat primarii care furau, iar mai apoi a gresit pentru ca a fost singurul care a adus profit la termocentrala.
  Nu s-a dus la USL pentru ca inca spera ca noi, tinerii, vom avea posibilitatea sa perpetuam poporul roman si totodata sa devenim un popor civilizat, educat, un popor de care sa fim mandri fara rusine!
  Vorbiti-l de rau fara sa il cunoasteti pentru ca si pentru voi se invarte acea roata despre care vorbea tata! 😉
  Sper totusi ca oamenii ca voi nu vor reusi distrugerea si implicit disparitia poporului roman, iar eu nu voi fi nevoit sa parasesc tara mea, locul din care nu as pleca veci!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare