L-a trosnit în cap cu coada de la sapă

Cristina Ghenea

Un copil în vârstă de 13 ani a fost internat în spital, după ce a fost lovit în cap, de un bărbat, cu coada unei sape. Totul s-a petrecut după ce mingea cu care se juca băiatul a căzut în curtea bărbatului respectiv.

Şi-a pierdut conştienţa, timp de câteva minute
Băiatul se afla în satul Totia, în vizită la verişorii săi. Copiii jucau fotbal, pe uliţă, când mingea a sărit în curtea omului, iar Florin (foto) a intrat să o recupereze. Nu a apucat, însă, pentru că proprietarul a ieşit nervos şi s-a repezit la el. A pus mâna pe coada unei sape şi l-a miruit pe copil în creştetul capului, lăsându-l apoi rănit, în mijlocul drumului. Ceilalţi copii şi-au anunţat imediat părinţii, care, la rândul lor, au chemat Poliţia şi Ambulanţa. „Am fost solicitaţi în localitatea Totia, pentru a prelua un pacient minor. Copilul, în vârstă de 13 ani, avea un traumatism cranio-cerebral acut deschis, cu plagă parietală stângă. După lovitură şi-a pierdut conştienţa  pentru câteva minute. A fost preluat şi i-au fost acordate îngrijiri medicale în ambulanţă, după care a fost predat medicilor de la Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul Judeţean“, a declarat Valeria Filimon, şefa Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

Poliţiştii aşteaptă raportul legiştilor
Minorul a rămas internat în spital, la Secţia Chirurgie, unde va primi, în continuare, îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis o anchetă şi aşteaptă raportul medicilor legişti. „Este vorba despre un conflict spontan, declanşat de faptul că minorul a intrat în curtea unui bărbat, pentru a-şi recupera o minge de fotbal. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, a devenit agresiv şi l-a lovit pe minor cu un obiect dur în zona capului, provocându-i leziuni care au necesitat spitalizare. Aşteptăm să primim şi certificatul medico-legal şi, în funcţie de concluziile legiştilor, vom face şi o încadrare juridică a faptei. Deocamdată, s-a întocmit un dosar de cercetare penală, în care se continuă ancheta“, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Nu este un om violent
Agresorul, pe numele său Eugen Suciu, este, de loc, din Deva, însă de ceva vreme îşi petrece mai tot timpul la casa de la ţară. Vecinii săi de la oraş spun că îl cunosc de 20 de ani, dar niciodată nu a avut un comportament agresiv, ci, dimpotrivă, este un om cumsecade. Bărbatul a refuzat să facă vreo declaraţie vizavi de cele întâmplate, deşi a recunoscut că a fost implicat în incident. Consătenii săi povestesc că, de fapt, omul şi-a pierdut cumpătul, după ce a observat că-i lipseşte o cheie dintr-un lacăt de pe poartă, şi a crezut că minorul i-ar fi furat-o. De fapt, cheia respectivă a fost găsită, ulterior, în iarbă, deci cel mai probabil picase.

2 comentarii la „L-a trosnit în cap cu coada de la sapă

 • 1 octombrie 2012 la 9:59
  Permalink

  “Agresorul, pe numele său Eugen Suciu (medalion), este, de loc, din Deva…”. Daca ala din medalion are 58 ani si io is popa si Cristina Ghenea ziarist.

 • 1 octombrie 2012 la 11:07
  Permalink

  @ Gicu
  Mai nea Gicule, citeste mai cu atentie, in fotografie este Florin, copilul agresat nu agresorul. Chiar scrie in paranteza foto in dreptul numelui acestuia. Agresorul nu apare aici, ci probabil numai in ziar. Greseala celor de la ziar este ca nu au sters cuvantul medalion din dreptul numelui agresorului cand au postat articolul, daca nu i-au pus si fotogrtafia. Asa ca nu te mai arunca ca proasta in alup, ca te faci de kkt.
  PS Poate citind aceste randuri, cei de la ziar repara greseala, adica sterg cuvantul in plus.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fostul prefect, Cristian Vladu, a demisionat din PDL

Fostul prefect de Hunedoara, Marius Cristian Vladu (foto), şi-a dat demisia din PDL, după 14 ani de activitate în acest...

Linie de troleibuz între Deva şi Hunedoara

Ieri, consilierii locali şi-au dat acordul de principiu pentru realizarea unei linii de troleu care să lege municipiile Deva şi

Lidera la plimbare, Jiul la recuperare

FC Hunedoara, prima clasată în ierarhia seriei C5, are un meci simplu, acasă, cu FCM Turda, şi îşi poate consolida...

Închide