Lună: iulie 2012

Politica si administratie

Marea debranşare, demarată în Vale

Echipele Apa Serv Valea Jiului bat pe la uşile apartamentelor rău platnicilor, pentru a-i debranşa de la reţea. Actuala conducere a societăţii de apă şi canal nu renunţă la planul său de a-i „convinge” pe datornici să-şi achite restanţele. Dacă nu merge cu vorba bună, reprezentanţii societăţii spun că reuşesc cu „biciul” sau mai exact, cu debranşarea.

Read More
Sport

Fotbalul mic nu se predă

Majoritatea echipelor din ligile patru şi cinci au răspuns prezent la Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara, desfăşurată ieri, şi au confirmat că îşi vor continua activitatea şi în noul sezon, în ciuda contextului economic dificil. La startul noului campionat, programat pe 18 august, vor apărea trei echipe noi, dar vor exista şi unele „dezertări“.

Read More
FlashPolitica si administratie

Aproape 90% dintre hunedorenii prezenţi la urne au votat „DA”

Ieri, Biroul Electoral Judeţean a dat publicităţii rezultatele referendumului pentru demiterea preşedintelui României, înregistrate în judeţul nostru. Astfel, 51,37 la sută dintre alegătorii hunedoreni s-au prezentat duminică la urne. Un procent de 89,5 la sută au votat „DA”, adică pentru demiterea preşedintelui, iar un număr mic, de doar 9,4 la sută, au spus „Nu” acţiunii declanşate de USL. Voturile nule înregistrate au fost de 1,03 la sută. Judeţul Hunedoara se clasează, având în vedere aceste rezultate, peste media pe ţară.

Read More