Ameninţat de primar să meargă la vot

Anamaria Nedelcoff

Un bărbat din Uricani susţine că a fost obligat să voteze la referendumul de duminică, deoarece a fost ameninţat de primarul oraşului că, dacă nu se prezintă la urne, va fi amendat. Dumitru Ciubotaru (foto) deţine un local în Uricani.

Amendă de 50.000 de lei
Bărbatul susţine că de luni întregi este obiectul ameninţărilor primarului, care nu tolerează ideea că acesta ar avea şi alte opţiuni politice, în afara celei social-liberale. „Eu chiar am fost cu frică la vot, pentru că trebuie neapărat să-i arăt primarului Buhăescu listele cu cine a fost şi cine nu a fost prezent. A trebuit să votăm întreaga familie. Altfel, primarul ne-a ameninţat că ne va da afară din oraş. Ne-a spus că, mai avem o şansă, dacă mergem la vot, la referendum”, a declarat Dumitru Ciubotaru.
Mai mult, bărbatul de 52 de ani povesteşte că edilul şef din Uricani a început să-şi pună în aplicare ameninţările. Recent, primăria l-a amendat pe Dumitru cu suma de 50.000 de lei.
„I-am făcut plângere penală zilele trecute, pentru că familia mea trăieşte sub presiune, în teroare. Deţin un băruleţ în Uricani şi am construit o terasă din lemn. Am autorizaţie de la primărie, se-nţelege. Terasa e situată în apropierea primăriei. Buhăescu a fost de mai multe ori pe aici. După mai multe luni de la ridicarea terasei, mi-a trimis o adresă de la primărie, să o dărâm. Am crezut că glumeşte. Ca să nu o dărâme, am fost nevoit să merg la vot, la referendum”, a adăugat Ciubotaru.
Primarul Dănuţ Buhăescu nu a putut fi contactat pentru o declaraţie.

One thought on “Ameninţat de primar să meargă la vot

  • 31 iulie 2012 la 7:22
    Permalink

    iar apar povesti nemuritoare cu puscariasul de drept comun, traficant … etc ciubotaru zis mitica!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Călin Laza, noul manager al spitalului devean

Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva are un nou manager interimar. Printr-o dispoziţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara, Călin Laza (foto)

Poliţistul Sucilă şi-a luat avocat celebru

Poliţistul implicat în scandalul sexual din Valea Jiului a fost ieri adus, din nou, în boxa acuzaţilor. De data aceasta,...

Marea debranşare, demarată în Vale

Echipele Apa Serv Valea Jiului bat pe la uşile apartamentelor rău platnicilor, pentru a-i debranşa de la reţea. Actuala conducere...

Închide