Călin Laza, noul manager al spitalului devean

Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva are un nou manager interimar. Printr-o dispoziţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara, Călin Laza (foto) a fost însărcinat să preia funcţia respectivă.
Noul manager a fost preşedintele Consiliului de Administraţie al unităţii timp de doi ani. Are o experienţă managerială de aproximativ 20 de ani. A preluat interimatul pentru următoarele şase luni, după care postul de manager general al spitalului devean va fi scos la concurs. Călin Laza a înlocuit-o pe Vetuţa Stănescu, directorul economic al aceleiaşi unităţi, numită manager interimar în urmă cu câteva luni, după ce Silviu Didilescu a demisionat din funcţie. (C. Ghenea)

3 comentarii la „Călin Laza, noul manager al spitalului devean

 • 31 iulie 2012 la 12:27
  Permalink

  bravo nistore!!! inca un succes cu tine in fruntea psd-ului!!!! dupa impartirea deconcentratelor unde molot tia dat lista sa o prezinti psdistilor acum iti da prin gura si la consiliu judetean!!!! Tu vezi cat de ridicol esti??? Realizezi ca esti sluga lui??? iti mai bati joc de partidul asta??? RUSINE slugoiule!!!

 • 3 august 2012 la 11:50
  Permalink

  PSD-istule adevarat,
  Esti intr-o grava eroare. Acest suuces nu-i apartine “Oracolului de la Soimus”, ci este al d-lui presedinte Molot. Familia Laza este una din familiile apropiate acestuia, care sunt recompensate pentru diverse “servicii”. Ea, avocat de “casa”( citeste corect de casa si nu de clasa, pentru ca daca acum este cu PNL-ul, in trecut a fost cu PDL-ul, nu-i greu sa ghicesti de ce), iar el, dupa cum vezi, insipid, nesemnificativ, … dar foarte bun pentru postul de manager.
  Deveni, l-am avut pe Satan (Didilescu)…si l-a schimbat Molot cu tatal acestuia.
  La toamna o sa votam sigur PNL-ul!

 • 5 august 2012 la 11:11
  Permalink

  Fiind om de afaceri am avut destule contacte cu Calin Laza. Competentele sale manageriale sunt nepotrivite pentru mediul privat insa excelente pentru a fura de la stat. Traiasca USL-ul si profitorii sistemului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Poliţistul Sucilă şi-a luat avocat celebru

Poliţistul implicat în scandalul sexual din Valea Jiului a fost ieri adus, din nou, în boxa acuzaţilor. De data aceasta,...

Marea debranşare, demarată în Vale

Echipele Apa Serv Valea Jiului bat pe la uşile apartamentelor rău platnicilor, pentru a-i debranşa de la reţea. Actuala conducere...

Poluatorul Jiului, amendat cu 100.000 de lei

https://www.mesagerulhunedorean.ro/wp-content/uploads/2012/07/03-raul-jiu-poluare-cu-carbune-duminica_21.jpg

Închide