Tibi Uşeriu, cel mai înfocat suporter al lui Toma Coconea

20 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Celebrul sportiv Tibi Uşeriu, câştigătorul ”Arctic Ultra 6633”, aleargă alături de parapantistul hunedorean Toma Coconea la cea mai dură competiţie de alergare montană şi parapantă din lume, Red Bull X Alps. Tibi Uşeriu l-a însoţit pe Toma în lupta sa de a bifa punctul 5 de control al competiţiei.
Iniţiatorul proiectului Via Transilvanica, Tibi Uşeriu, se află în Alpii austrieci pentru a-l susţine pe Toma Coconea, unul din ambasadorii Traseului turistic Via Transilvanica, traseu inspirat din potecile de pelerinaj din Spania şi cele de anduranţă din Statele Unite sau India. De altfel, ambasadorul Toma Coconea concurează la Red Bull X Alps cu o parapantă pe care are trecut logo-ul Via Transilvanica, lucru care face o promovare de excepţie a proiectului turistic unic din ţara noastră.
„Anul acesta la Red Bull X-Alps, parapanta lui Toma Coconea va purta la propriu Via Transilvanica prin văzduh şi îl va însoţi pe Tomiţă în această nouă provocare de anduranţă. Toma a decis să zboare cu o parapantă care are logo-ul VT inscripţionat pe ea şi dedică această a noua patricipare a sa, realizării drumului nostru care ne uneşte“, scriu cei de la Tăşuleasa Social, organizaţia care patronează Via Transilvanica.
Pe de altă parte, în a cincea zi de Red Bull X Alps, Toma Coconea este mai determinat ca oricând să recupereze decalajul dintre el şi primele poziţii. „Suntem deja în a cincea zi de Red Bull X-Alps, pe la Ischgl, Austria, iar eu şi sunt mai hotărât ca să fac o figură frumoasă ediţia aceasta. Ce ziceţi? Rămâneţi alături de mine până la final? Haideţi la Monaco”, a anunţat Toma.
„Jocurile“ încă n-au fost făcute, chiar dacă sportivul hunedorean încă era la jumătatea clasamentului. Coconea are rezerve pentru a recupera terenul pierdut, lucru pe care l-a demonstrat la ediţiile precedente.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Campionatele Mondiale de Gimnastică pentru Juniori

La finalul săptămânii viitoare, în Audi Arena din localitatea ungară Gyor, se vor desfăşura întrecerile primei ediţii din cadrul Campionatelor...

Judoka Flavia Vescan, locul 5 la Campionatul Balcanic

La Skopje, în Macedonia de Nord, s-au desfăşurat recent întrecerile din cadrul Campionatului Balcanic de Judo – copii până la...

Jocurile Europene – Minsk 2019

Astăzi vor debuta la Minsk, în Belarus, Jocurile Europene, competiţie sportivă ajunsă la cea de a doua ediţie, pe seară...

Închide