Tiberiu de la Petroşani îi bate obrazul lui Tiberiu de la judeţ

05 primar RidziSorina Popa

Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi (foto), respinge atacul liderului PNL Deva, Tiberiu Balint, privind votul dat de locuitorii Văii Jiului lui Victor Ponta. Liderul liberal este acuzat că i-ar fi jignit pe locuitorii din această zonă a judeţului, care au ales să-i dea votul lui Victor Ponta şi nu lui Iohannis, la alegerile din 16 noiembrie 2014.
„Resping categoric atacul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara, Tiberiu Balint, cu privire la modul în care au votat cetăţenii Văii Jiului, în 16 noiembrie 2014. Consider că, după 1989, delictul de opinie nu mai există şi nu mai poate fi sancţionat de către nici un reprezentant al vreunei autorităţi. Nu pot accepta sub nici o formă catalogările domnului Balint cu privire la cetăţenii municipiului Petroşani şi ai Văii Jiului, pe care îi consideră naivi şi cetăţeni de mâna a doua. De fapt, acum înţeleg mai bine poziţia celor de la judeţ faţă de Valea Jiului, de-a lungul timpului. Consider că aroganţa şi superioritatea care reies din aceste declaraţii sunt total nepotrivite în contextul actual. De altfel, acestea denotă o lipsă de respect faţă de cetăţeni. La final, vreau să-i amintesc domnului Tiberiu Balint că «naivii» din Valea Jiului şi-au adus o contribuţie substanţială, în 2012, pentru alegerea conducerii judeţului nostru”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

2 comentarii la „Tiberiu de la Petroşani îi bate obrazul lui Tiberiu de la judeţ

  • 19 noiembrie 2014 la 23:08
    Permalink

    Eu in locul d-lui Ridzi as organiza un referendum pentru autonomia Vaii Jiului. Cu riscul de a o obtine.

  • 20 noiembrie 2014 la 12:35
    Permalink

    Respinge mai departe “categoric” dom’ primare !!! Dar de data asta nu cetatzenii din au fost naivi, ci primarul care i-a sfatuit……??!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare