Peste 80 de hunedoreni infectaţi cu noul virus în ultimele 24 de ore

22 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un număr de 84 de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV-2 au fost înregistrate, în ulti­mele 24 de ore, în judeţul Hunedoara, potrivit informării transmisă de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).
Numărul total al hunedorenilor confirmaţi pozitiv cu Covid-19, de la începutul pandemiei, a ajuns la 11.037. Incidenţa cazurilor de Covi-19, la nivelul judeţului Hunedoara, este, astăzi, 2,19/ 1000 de locuitori.
În ţară, în ultimele 24 de ore, au fost înre­gis­trate 5.009 de noi îmbolnăviri. Până ieri, 22 de­cem­brie, pe teritoriul României, au fost con­firmate 598.792 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.
Dintre aceştia 508.979 de pacienţi au fost de­claraţi vindecaţi. În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost în­re­gis­trate 5.009 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. (M. Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră

Argyo Wilmus, tânăr de 22 de ani, din Vulcan Pentru că, după ce a fost arestat sub acuzaţia de tâlhărie...

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un politician din judeţ a pierdut o şansă mare de a ajunge pe un post care,...

Bulina albă

Ana Maria Bărbosu, elevă şi gimnastă la LPS Cetate Deva Pentru că la recentul Campionat European de Gimnastică Artistică din...

Închide