Comunicat de presă al preşedintelui PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor. PNL Hunedoara, competiţia distructivă nu este soluţia!

Perioada dificilă pe care am traversat-o mi-a oferit şi timpul necesar de reflecţie asupra a ceea ce se întâmplă în ultima perioadă în judeţul nostru şi în ţară, în general.
Sunt în politică de mulţi ani, am trecut prin ne­go­cieri şi alianţe politice şi am învăţat din experienţă proprie că politica este despre competiţia con­struc­tivă. Vechii liberali hunedoreni ştiu cu sigu­ranţă despre ce vorbesc. În ciuda războaielor poli­tice pe care le-am purtat cu ei, am avut mereu o competiţie din care hunedorenii au avut de câştigat.
Mircea Moloţ, Florin Roman, Bogdan Ţîmpău, Lucian Heiuş – chiar şi Carmen Eleonora Hărău – găseau până la urmă calea de dialog şi, dincolo de şicanele politice inerente, recunoşteau atunci când nu aveau dreptate. Au fost proiecte impor­tante pentru care s-a găsit calea de mijloc, pro­iecte pentru care am luptat adesea în paralel, cu dorinţa de a veni cât mai repede cu un rezultat bun pentru hunedoreni.
Din păcate, în ultimele luni, PNL Hunedoara a abandonat competiţia constructivă şi s-a angajat într-un război steril, din care judeţul pierde pro­iecte şi bani pentru comunităţile locale. Liberalii îşi amintesc foarte bine cum se făceau alocările bugetare când PSD a deţinut guvernarea. Nu mai departe de PNDL 2, program prin care PSD a adus în judeţ peste 650 de milioane de lei în ultimii 4 ani, iar eu am fost un partener de dialog şi am luptat ca banii să ajungă la toate primăriile care au avut proiecte serioase, indiferent de culoarea politică a primarilor.
Aşadar, mă adresez vechilor liberali hunedoreni şi le spun că sunt îngrijorat de modul discreţionar în care Vetuţa Stănescu alege să se joace cu des­tinul acestui judeţ, în calitate de preşedinte inte­rimar al PNL.
Fac un apel către vechii liberali – avem nevoie de o competiţie constructivă, mai ales în vremurile complicate pe care le traversăm. Mai presus de ambiţii politice, mă interesează foarte mult ca judeţul nostru să aibă de câştigat şi, pentru asta, vă îndemn să priviţi dincolo de interesele directe ale liderilor pe care îi aveţi vremelnic la conducere.
În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Hu­nedoara, vă atrag atenţia – nu sacrificaţi in­te­resul hunedorenilor în aventurile politice distruc­tive ale preşedintelui actual al PNL Hunedoara, doamna Vetuţa Stănescu, faţă de care foştii lideri liberali erau modele de responsabilitate şi dialog politic! Eu ştiu ce am de făcut şi nu voi înceta să lupt pentru Hunedoara şi pentru hunedoreni.

Laurenţiu Nistor,
preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Hunedoara,
preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara

One thought on “Comunicat de presă al preşedintelui PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor. PNL Hunedoara, competiţia distructivă nu este soluţia!

  • 24 decembrie 2020 la 6:25
    Permalink

    Ce inteligent!
    Cum mai prostiti cu toții poporul…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.