Operatorul Apa Prod susţine învăţământul dual

Învăţământul dual ia amploatre şi în ju­deţ. Astfel, operatorul de apă Apa Prod va avea la lucru ajutoare foarte importante. Este vorba de mai mulţi elevi care vor face practica la Baza de Producţie.
Mai mulţi elevi de la Liceul Tehnologic „Dra­gomir Hurmuzescu” din Deva au în­ce­put, ieri, practica şcolară, în baza învă­ţă­mântului profesional dual, în cadrul Bazei de Producţie a Apa Prod Deva.
Cei 12 elevi vor învăţa de la specialişti din do­meniul apei ce presupune meseria de in­sta­lator, lucrând cot la cot cu ei timp de 9 săp­tămâni.
Ieri, elevii au fost instruiţi în privinţa Să­nă­tăţii şi securităţii în muncă şi le-a fost pre­zentată Baza de Producţie. De astăzi, aceş­tia vor merge pe teren, alături de echipele Sectorului distribuţie apă şi ale Sectorului de canalizare pentru a învăţa şi practic ba­zele meseriei de instalator. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Învăţăm de la chinezi

Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a fost invitat la Conferinţa internaţională cu tema „Dezvoltarea globală a medicinii tradiţionale chineze”, eveniment

Ce punem în loc după ce au omorât şi mineritul?

Societatea civilă, organizaţiile nonguver­na­mentale ori alte entităţi interesate pot studia proiectul privind măsurile ce se in­tenţionează a fi luate după

Relaxare, dulce relaxare

Autorităţile au anunţat, ieri, 392 de noi cazuri de COVID în ultimele 24 de ore, după prelucrarea a 11.365 de

Închide