Mircia Muntean în stafful de campanie al lui Crin Antonescu

05 Mircia Muntean

Nicolle Ebner

Astăzi, la Bucureşti, vicepreşedintele PNL, Mircia Muntean se întâlneşte cu preşedintele Crin Antonescu, pentru a discuta o posibilă cooptare a liderului hunedorean în staff – ul de campanie pentru prezidenţialele din luna noiembrie.

Antonescu apelează la puterea „locomotivei PNL” din Deva
„Este o discuţie personală, de informare, pentru că trebuie să ştiu ce mi se cere şi care este sarcina mea în campania electorală a preşedintelui Crin Antonescu”, a declarat Mircia Muntean, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN. Până când se va edifica asupra rolului său în campania electorală a preşedintelui Crin Antonescu, liberalul hunedorean are sarcina să reorganizeze filialele din Timişoara şi Arad, care au obţinut rezultate extrem de slabe la alegerile europarlamentare. În lipsa preşedintelui PNL Hunedoara, deciziile politice vor fi lăsate în sarcina vicepreşedintelui Mircea Ioan Moloţ.

Stratulat, Crai şi Mărginean, secretari de stat
Serviciile lui Mircia Muntean nu sunt deloc ieftine, mai ales că PNL se pregăteşte să intre la guvernare după 1 ianuarie 2010. „Vreau să obţin pentru judeţul Hunedoara cel puţin patru posturi de secretari de stat, că sunt mai avantajoase decât cele de miniştri. Primul pe listă este Vasile Mărginean, fost şef ANAF pe Transilvania şi pe care-l vom susţine pentru funcţia de secretar de stat la Finanţe. Urmează Lucian Stratulat – pentru postul de director general al Regiei Naţionale a Pădurilor-Romsilva şi Pompiliu Crai – fost director la Minvest Deva, ca secretar de stat pe departamentul minier”, specifică Mircia Muntean.

2 comentarii la „Mircia Muntean în stafful de campanie al lui Crin Antonescu

 • 6 iulie 2009 la 13:50
  Permalink

  Vise, fratilor, vise.(…………). Sucees!

 • 6 iulie 2009 la 22:14
  Permalink

  Suntetzi niste marionete de ziaristi(desi cred ca termenul ziaristi este prea mult…… mai bine pupincuristi)…… scrietzi dupa cum vi se apasa butonul. Sunteti de ras cu felul asta de gazetarie.

  p.s; unora le place sa stea capra

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ştiri

Rata şomajului înregistrată în judeţul Hunedoara la sfârşitul lunii iunie este cu aproape patru procente mai mare decât cea înregistrată...

Şi umiliţi, şi medaliaţi

Naţionala de futsal a României, cu şase jucători (din 12) de la cluburi din judeţul Hunedoara în lot, a cucerit...

Ce va face preşedintele Băsescu?

Cum spuneam şi în editorialul precedent, scandalul Ridzi nu dă deloc semne că s-ar stinge, ci dimpotrivă el continuă cu

Închide