ActualitateFlash

Trei vieţi curmate într-o clipã

03 accident deva vineri noaptea

Sorina Popa

 Trei vieţi au fost curmate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o clipă. A fost vorba de un impact frontal între două autoturisme, în urma căruia trei bărbaţi şi-au găsit sfârşitul într-unul din cele mai cumplite accidente de circulaţie înregistrate în acest an pe DN 7, în judeţul nostru.

Au încercat să-i resusciteze aproape o oră
Accidentul s-a produs în Sântuhalm. Heljoni Cristian, zis “Pictoru”, de 33 de ani, se afla la volanul unui autoturism Ford Focus, îndreptându-se spre Deva. Lângă el, pe bancheta din dreapta stătea Bălţatu Alin, fiul unui poliţist din Simeria, care nu împlinise 23 de ani. Cei doi erau prieteni şi, în acealaşi timp, membrii unei formaţii cunoscute din Deva. Potrivit poliţiştilor, maşina a pătruns pe contrasens (din cauze încă necunoscute) şi a lovit în plin un autoturism Skoda Octavia, condus de un tânăr din Ploieşti. Cei doi cântăreţi şi pasagerul din dreapta şoferului din Skoda au murit. Medicii ajunşi la faţa locului în scurt timp au încercat aproape o oră să-i resusciteze pe cei trei, dar nu au reuşit să-i aducă la viaţă. Şoferul Skodei a fost rănit şi el foarte grav şi a fost transportat la Spitalul Judeţean din Deva. În urma impactului, autoturismul Ford Focus a luat foc. Poliţiştii îşi pun acum toată baza în declaraţia supravieţuitorului.

Doliu în localurile din Deva
Cei doi tineri aflaţi în autoturismul Ford veneau de la Simeria şi se îndreptau către localul Firenze Club, din Deva, unde cântau în fiecare noapte.
“Îi aşteptam la club, dar am fost sunat că s-a produs un accident de maşină, la intrarea în Deva, şi doi cântăreţi au murit. Am întrebat cum se numesc cei doi şi atunci mi-am dat seama că prietenii mei muriseră. Nu mi-a venit să cred. În fiecare seară, cei doi, Alin şi “Pictoru”, cântau la mine la local, alături de Luşu şi Camy. Cântau de mult timp împreună toţi patru. Ei veneau de la Simeria, de la un local, unde au susţinut un recital, iar de la ora 23 îi aşteptam la Firenze Club. Acum e doliu în toate localurile noastre din municipiul Deva”, a declarat Marian Frangu, patronul Clubului Firenze, din Deva.
Bălţatu Alin era fiul unui poliţist din Simeria. Era necăsătorit şi cânta la saxofon. “Pictoru” era căsătorit şi avea un copil de un an şi jumătate. El cânta la orgă. De curând îşi achiziţionase un apartament în municipiul Deva, cu un credit. Membrii formaţiei Luşu aveau contractate nunţi în toată ţara, până la sfârşitul anului. Sâmbătă, cei patru trebuiau să cânte la o nuntă la Haţeg. Din păcate, doar Luşu şi Camy au putut să onoreze contractul.
Astăzi, cei doi vor fi conduşi pe ultimul drum. Bălţatu Alin va fi înmormântat în cimitirul din Hondol, iar “Pictoru” în localitatea Băcia.

2 comentarii la „Trei vieţi curmate într-o clipã

  • Cel mai grav este ca nu se stie cauza , si deoarece traim in aceasta „tara a tuturor posibilitatilor” unde se poate musamaliza orice , poate nu vom afla niciodata ce s-a intamplat cu adevarat , si dam vina pe morti . Adevarul e dincolo de noi .

  • Aline plang multy dupa tine si le pare rau!!!DUMNEZEU SA VA ODHINEASCA IN PACE PE AMANDOI!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura