Minora din Deva plecată de acasă, filmată în compania a doi bărbaţi

24 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Mircea Crivăţ

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă activităţile investigative în cazul minorei Ştefania-Morena Tudorache (foto), de 15 ani, din municipiul Deva, care a plecat voluntar de la domiciliu, în data de 17 octombrie a.c.

Poliţiştii au stabilit că adolescenta s-a aflat în data de 17 octombrie în staţia C.F.R. Teiuş, unde unde a schimbat trenul, ajungând în final staţia C.F.R Ploieşti-Vest.
Minora a fost însoţită de doi bărbaţi (vezi foto), a căror identitate este în curs de stabilire, care prezintă următoarele semnalmente:
Primul bărbat are constituţie atletică, înălţime 1,65- 1,70 m., poartă barbă îngrijită, prezintă început de calviţie, este îmbrăcat cu trening de culoare roşie cu o dungă albă pe lateralele pantalonilor, este încălţat cu pantofi tip sport de culoare albă şi poartă pe umăr o geantă de voiaj de culoare neagră.
Al doilea bărbat are constituţie atletică, 1,70-1,75 m, păr şaten, poartă barbă îngrijită şi este îmbrăcat cu pantaloni tip blue-jeans, culoare albastră, geacă de culoare neagră, iar în picioare poartă pantofi sport culoare deschisă, având asupra sa un bagaj tip troler.
Aşa cum am relatat în ediţia precedentă a ziarului, în ziua de 18 octombrie, Poliţia municipiului Deva a fost sesizată de o femeie în vârstă de 32 de ani, din municipiul Deva, că fiica acesteia Ştefania-Morena Tudorache a plecat de acasă cu intenţia de a se deplasa cu trenul în municipiul Ploieşti pentru a-şi vizita o prietenă, la care se pare că nu a mai ajuns.
În momentul plecării, minora era îmbrăcată cu un hanorac şi bluză de culoare neagră, colanţi negri şi era încălţată cu pantofi sport, de culoare gri.
Semnalmente: înălţime 1,70 m, greutate 65 kg, ten deschis, corpolentă, ochi căprui, păr şaten, lung până la nivelul umerilor.
În cursul acestui an, tânăra a mai plecat voluntar de la domiciliu, fiind depistată pe raza municipiului Deva.
În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activităţi investigative şi de căutare, în vederea depistării minorei, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmăririi naţionale.
Poliţiştii continuă activităţile necesare găsirii acesteia şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112. De asemenea, persoanele care pot oferi date cu privire la identitatea celor doi bărbaţi alături de care a fost văzută minora, sunt rugate să se adreseze, de urgenţă, poliţiştilor.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Federația Română de Gimnastică a hotărât descentralizarea loturilor olimpice!

La sediul Federației Române de Gimnastică, a avut loc joi, întâlnirea Comitetului Executiv al FRG, în cadrul căruia a fost...

Futsal. Naţionala joacă pentru calificarea la Mondiale

Naţionala de seniori a României evoluează în aceste zile (23 – 26 octombrie) în partidele programate la Piatra Neamţ, în...

Fotbal, Liga a IV-a. Derbiul etapei se desfăşoară la Petroşani

Campionatul Judeţean de fotbal, Liga a IV-a, programează în acest sfârşit de săptămână ultima etapă a turului, dar, aşa cum...

Închide