Federația Română de Gimnastică a hotărât descentralizarea loturilor olimpice!

24 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport, Ultima Ora

La sediul Federației Române de Gimnastică, a avut loc joi, întâlnirea Comitetului Executiv al FRG, în cadrul căruia a fost dezbătută situația actuală a gimnasticii artistice românești.

Ținând cont de faptul că echipele României de gimnastică artistică, atât cea feminină cât și cea masculină, nu și-au îndeplinit obiectivul la Campionatele Mondiale de la Stuttgart, și anume calificarea olimpică cu echipa, s-a hotărât descentralizarea loturilor naționale olimpice!

În perioada următoare, componenții loturilor își vor continua activitatea la cluburile unde sunt legitimați, urmând ca la începutul anului viitor să fie anunțată noua strategie și structura sub care se va continua.

Va urma și o analiză mai în detaliu, iar Federația Română de Gimnastică va continua să susțină pregătirea sportivilor în sistem descentralizat, în funcție de obiectivele setate și de perspectivele fiecărui gimnast în parte. Vom reveni cu amănunte în zilele următoare. (Nicolae Gavrea)

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Futsal. Naţionala joacă pentru calificarea la Mondiale

Naţionala de seniori a României evoluează în aceste zile (23 – 26 octombrie) în partidele programate la Piatra Neamţ, în...

Fotbal, Liga a IV-a. Derbiul etapei se desfăşoară la Petroşani

Campionatul Judeţean de fotbal, Liga a IV-a, programează în acest sfârşit de săptămână ultima etapă a turului, dar, aşa cum...

Fotbal, Liga a III-a. Derbi judeţean pe stadionul „Cetate”

Cele două echipe din judeţul Hunedoara care activează în Liga a III-a de fotbal se întâlnesc astăzi, vineri la Deva,...

Închide