Karate WKUF. Mihai Mărtinesc, medaliat cu aur în Polonia

13 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

În Arena Netto, din localitatea poloneză Szczecin, s-au desfăşurat întrecerile celei de a doua ediţii a Cupei Mon­diale de karate WUKF, competiţie organizată de către Federaţia Internaţională de Karat-do, care a reunit circa 800 de sportivi practicanţi ai artelor marţiale.
Multiplul campion mondial Mihai Mărtinesc, sportiv care reprezintă de mai mulţi ani municipiul Deva la marile com­petiţii internaţionale, pregătit de către sensei Nicolae Teodor Gârbău, a reuşit o nouă performanţă, cucerind la întrecerile din Polonia şase medalii, din care cinci sunt de aur.
Prin evoluţiile sale de la această ediţie, Mihai Mărtinesc a cucerit medaliile de aur la probele de kata open cate­go­ria 14-15 ani, kata Shotokan 14-15 ani, kumite open cate­goria 14-15 ani (cu şase victorii în toate meciurile dis­putate) şi în probele pe echipe de la kumite sambon cate­goria 16-17 ani şi kumite rotativ categoria 16-17 ani. Me­dalia de argint a cucerit-o în proba de kumite individual la categoria de greutate + 65 kg.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Câştigi sau pierzi, luptă până la capăt!

de Valentina Mureşan   Dragii mei, astăzi vom vorbi despre prin­cipii! Unii spun că la baza unei societăţi sănătoase trebuie...

Un poştaş a dispărut cu banii pensionarilor!

Un poştaş din judeţ, care locuia în localitatea Boş şi deservea mai multe sate din zona municipiului Hunedoara, nu a...

Anul şcolar începe normal la Petroşani

Autorităţile locale au anunţat că municipiul Petroşani este prins în ”scenariul verde”, astfel că noul an şcolar începe la termen....

Închide