Karate WKUF. Mihai Mărtinesc, medaliat cu aur în Polonia

În Arena Netto, din localitatea poloneză Szczecin, s-au desfăşurat întrecerile celei de a doua ediţii a Cupei Mon­diale de karate WUKF, competiţie organizată de către Federaţia Internaţională de Karat-do, care a reunit circa 800 de sportivi practicanţi ai artelor marţiale.
Multiplul campion mondial Mihai Mărtinesc, sportiv care reprezintă de mai mulţi ani municipiul Deva la marile com­petiţii internaţionale, pregătit de către sensei Nicolae Teodor Gârbău, a reuşit o nouă performanţă, cucerind la întrecerile din Polonia şase medalii, din care cinci sunt de aur.
Prin evoluţiile sale de la această ediţie, Mihai Mărtinesc a cucerit medaliile de aur la probele de kata open cate­go­ria 14-15 ani, kata Shotokan 14-15 ani, kumite open cate­goria 14-15 ani (cu şase victorii în toate meciurile dis­putate) şi în probele pe echipe de la kumite sambon cate­goria 16-17 ani şi kumite rotativ categoria 16-17 ani. Me­dalia de argint a cucerit-o în proba de kumite individual la categoria de greutate + 65 kg.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare