Lupte libere. Medalii pentru juniorii deveni la naţionale

13 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Până la momentul în care mai marii ministerelor noastre se vor decide dacă sportivii, seniori şi mai tineri, se pot întrece oficial şi în competiţiile naţionale la sporturile de contact, aşa cum se întâmplă prin alte ţări, conducerea Federaţiei Române de Lupte a organizat la Costineşti, pentru juniorii din ţară, în­tre­cerile finalei Campionatului Naţional Individual de lupte pe nisip şi pe traseu aplicativ adaptat.
A fost o variantă excelentă de organizare şi o decizie foarte bună a federaţiei, care a reuşit astfel să îi menţină în priză directă pe viitorii luptători din ţara noastră, lipsiţi de posi­bi­litatea de a se antrena de mai multe luni de zile.
La competiţia desfăşurată la Costineşti sportivii din cadrul secţiei de lupte libere de la L. P. S. “Cetate” Deva au obţinut ur­mă­toarele rezultate: Denisa Obrejan locul II la categoria 28 kg juniori mici şi locul II la categoria 30 kg în lupta marinarilor, Paul Enache, locul III la categoria 35 kg juniori mici, iar Cristian Bezercu locul V la categoria 38 kg juniori mici.
În întrecerile de la categoria juniorilor mari, Marius Scornea a câştigat locul III la categoria 66 de kg, iar Laurenţiu Logojan locul III la categoria 60 de kg, iar tânăra sportivă Sybilla Sărac (în foto, cu antrenorul Suraj Moravan), locul III la categoria 66 kg în concursul juniorilor de la categoria a IV-a.
Merite deosebite pentru antrenorii Suraj Moravan, Cosmin Văcăraşu şi Ioan Ailincăi, pentru implicare şi sprijinul acordat sportivilor în pregătire pe perioada de pandemie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Karate WKUF. Mihai Mărtinesc, medaliat cu aur în Polonia

În Arena Netto, din localitatea poloneză Szczecin, s-au desfăşurat întrecerile celei de a doua ediţii a Cupei Mon­diale de karate...

Câştigi sau pierzi, luptă până la capăt!

de Valentina Mureşan   Dragii mei, astăzi vom vorbi despre prin­cipii! Unii spun că la baza unei societăţi sănătoase trebuie...

Un poştaş a dispărut cu banii pensionarilor!

Un poştaş din judeţ, care locuia în localitatea Boş şi deservea mai multe sate din zona municipiului Hunedoara, nu a...

Închide