Handbalistele tricolore se reunesc pentru turneul preolimpic

Meciul de handbal feminin dintre selectionatele Norvegiei si Romania, contand pentru Grupa D a Campionatului European, disputat la Brest, Franta, miercuri, 5 decembrie 2018. © FOTO: Sorin Pana / Sport Pictures

Selecţionerul Adrian Vasile a anunţat lotul României pentru turneul preolimpic de handbal feminin de la Podgorica (Munte­negru), programat în perioada 19-21 martie şi unde echipa României va întâlni Nor­vegia, în 20 martie şi Muntenegru, în 21 martie. Pentru accederea la Jocurile Olim­pice, echipa României trebuie să se clasaze pe primele două locuri.
Jucătoarele convocate la lotul repre­zen­tativ se vor reuni duminică, în Bucureşti, la o zi după jocul retur dintre CSM Bucureşti şi SCM Rm. Vâlcea din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Din lotul lărgit pe care l-a avut la dispoziţie în pregătire, selec­ţio­nerul Adrian Vasile s-a oprit asupra a 18 jucătoare, care vor efectua deplasarea pe 18 martie, în Muntenegru. De la CSM Bu­cureşti şi SCM Rm. Vâlcea au fost convocate şapte jucătoare. Alte patru fete provin de la Minaur Baia Mare, echipă calificată în sferturile de finală ale European Handball League, iar restul de la alte echipe din ţară şi străinătate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare