Gura lumii, 1.03.2019

28 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că un personaj foarte cunoscut din oraşul cu cetate a bătut palma cu cei din partidul haştagrezist. Cârcotaşii au aflat şi acum povestesc pe la colţuri că omul nostru a vrut iniţial să candideze independent pentru funcţia de primar, dar după mai multe socoteli şi-a dat seama că singur e greu. Aşa că şi-a tras partid. Nu ştim dacă a făcut bine sau rău. Zvonerii susţin că i-ar fi fost mult mai bine independent, dar asta este, altfel poate să se descurce cu banii un candidat susţinut de un partid. În aceste condiţii, se pare că va fi înghesuială în ceea ce priveşte candidaţii la Primăria Deva, în 2020. Noroc că se înfiinţează partide pe bandă rulantă.

Dihonia pare să nu mai iasă dintr-o organizaţie de partid din capitala lămpaşelor. Când toată lumea credea că apele s-au liniştit, în realitate lucrurile nu stau deloc aşa. Ba din contră, am putea spune că scandalul stă să reizbucnească din moment în moment. Cârcotaşii spun că mărul discordiei este un pensionar ce nu vrea în ruptul capului să-şi vadă de bătrâneţe. Omul râvneşte la prima funcţie a urbei şi este decis să facă tot ce se poate pentru a o recâştiga. Marea problemă este că nu se află în organizaţia corectă, dar lucrează la asta. De aici şi circul ce stă să izbucnească, pentru că şeful organizaţiei, amic bun al individului din opoziţie, n-ar zice nu. Problema este că trebuie să-şi sacrifice actualul protejat.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Delegaţie a Consiliului Judeţean Hunedoara în Republica Moldova

La invitaţia preşedintelui Consiliului Raional Străşeni, Mihail Popa, o delegaţie a Consiliului Judeţean Hunedoara va fi prezentă în Republica Moldova...

Ministrul Răzvan Cuc: Loturile 3 şi 4 ale autostrăzii Deva-Lugoj vor fi finalizate până în august 2019

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc (foto stânga), a declarat, ieri, la Deva, că loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii Deva-Lugoj vor...

Primarul Florin Oancea s-a dezlănţuit ieri, din nou, în faţa presei: Au început campania electorală cu atacuri mizerabile la adresa mea! Vor să spună că am relaţii extraconjugale!

Toate bune şi frumoase, ieri, la şedinţa Consiliului Local Deva. Chiar când era să spunem că a fost prima şedinţă...

Închide