Florin Oancea, susţinut şi de Polul Naţional Ecologist

11 octombrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Ieri, candidatul PNL la Primăria Deva, Florin Oancea (foto în centru), a încheiat un protocol de susţinere cu Polul Naţional Ecologist din judeţul Hunedoara, alianţă formată din PRM Hunedoara şi PER Hunedoara.
„Declarăm că înţelegem să suţinem candidatura lui Florin Oancea la Primăria Deva şi ne obligăm să nu înregistrăm candidaţi proprii la aceste alegeri. Este o colaborare între PNL şi colegii din Polul Naţional Ecologist privind activitatea din administraţia locală până în 2020. Multe proiecte pe care le am pentru Deva sunt agreate de colegii din Polul Ecologist. Se conturează o colaborare fructuoasă pe viitor”, a declarat Florin Oancea, liderul PNL Deva şi candidatul liberalilor la funcţia de primar la alegerile din 5 noiembrie 2017.
Radu Bogdan Giurgiu (foto în dreapta), preşedintele filialei Hunedoara a Partidului Ecologist Român, a declarat că „Florin Oancea ne-a oferit această susţinere a unor proiecte pe care vrem să le facem în municipiul Deva. Noi nu avem aleşi locali la Deva, de aceea ne-ar fi fost greu să le punem în practică”.
„Am luat decizia să-l susţinem pe Florin Oancea. Declaraţia nu este una gratuită, ea trebuie să se întemeieze pe o colaborare care nu se va opri doar la aceste alegeri din 5 noiembrie. Am stabilit un protocol, care presupune un proiect pe termen lung. Perioada este 9.10 2017-31.12. 2019, adică mai bine de doi ani. Florin Oancea a acceptat propunerile noastre de proiecte, printre care eficientizarea transportului local, racordarea municipiului Deva, pe la Sântuhalm, la autostrada A1 şi dezvoltarea turismului”, a declarat cu prilejul semnării protocolului, Mircea Mincea (foto în stânga), primvicepreşedinte al PRM Hunedoara.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Servituţi de trecere

Proprietarul unui imobil care este lipsit de acces la calea publică are dreptul să i se permită trecerea pe fondul...

Au fost aleşi preşedintele şi locţiitorul Biroului Electoral Deva

Preşedintele Tribunalului Hunedoara, judecătoarea Mihaela Timişan, a efectuat, ieri, tragerea la sorţi pentru desemnarea preşedintelui Biroului Electoral de Circumscripţie Deva,...

Băiţa: grad bun de colectare a impozitelor locale

Colectarea taxelor şi impozitelor locale se face destul de greu în cazul unor primării din judeţ. În condiţiile în care...

Închide