Cu 50 la sută mai multe firme dizolvate în judeţ, faţă de anul trecut

2 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Într-o statistică realizată de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului arată numărul firmelor dizolvate în primele două luni din acest an, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.
Creşteri substanţiale au fost înregistrate în mai multe regiuni ale ţării, însă la nivel naţional numărul de firme dizolvate a crescut cu 3,13 la sută, în primele două luni din 2020, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior.
Raportat la primele două luni din 2019, cele mai mari creşteri ale numărului de firme dizolvate s-au înregistrat în judeţele Braşov (plus 100,66 la sută), Covasna (plus 67,86 la sută) şi Hunedoara (plus 50 la sută). Domeniile de activitate care au înregistrat cele mai multe dizolvări de firme în ianuarie – februarie 2020 sunt comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, repararea autovehiculelor şi motocicletelor, unde s-au înregistrat 1.584 de dizolvări la nivel naţional. Construcţiile şi activităţile profesionale, ştiinţifice şi tehnice sunt alte două domenii de activitate unde s-a înregistrat un număr mare de dizolvări de firme, şi anume 598, respectiv 539. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comunicat al Primăriei Municipiului Hunedoara

Suntem nevoiţi să facem precizările de mai jos, urmare a acuzelor care ni se aduc în spaţiul public de către...

Bulina neagră, 3.04.2020

Lorena Ehim, medic, fostă şefă a secţiei ATI de la Spitalul municipal Orăştie Pentru că, în plină criză provocată de...

Bulina albă, 3.04.2020

Daniel Andronache, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara Pentru că, împreună cu celelalte trei persoane din conducerea executivă a Consiliului judeţean,...

Închide