Simota, de la Bacău la Vaslui

16 august 2017 | 2 Comentarii


Afaceristul Alin Simota (foto) schimbă penitenciarele ca şosetele. În două săptămâni de când a fost ridicat de pe aeroport, Simota s-a plimbat prin trei închisori. Iniţial, a fost încarcerat la Rahova, după care a fost transferat la Penitenciarul Bacău. Acum, se află tot într-o închisoare din zona Moldovei. „Deţinutul a fost transferat la Penitenciarul Vaslui, motivul exact al transferului nefiind o informaţie de interes public”, a declarat subinspectorul de penitenciare Mihaela-Cristina Enache, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Aceasta a mai spus că, în conformitate cu legile în vigoare, persoanele private de libertate pot fi transferate în funcţie de cererile organelor judiciare sau a numărului de locuri disponibile din penitenciar, precum şi din alte motive. (N.Bumbac)

Publicat in: Stiri


Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. PERA spune:

    Omu e in excursie. Ha ha ha

  2. Neo spune:

    Taci dracului de praduitor ba PERASIFON. Tu si Literosu sinteti cei mai mari praduitori din judetul Hunedoara. La puscarie cu voi.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bărbat tâlhărit în piaţă

Ieri, în jurul orei 03:58, Poliţia municipiului Petroşani a fost sesizată telefonic că în zona unui magazin non-stop din Piaţa...

Gura lumii 17.08.2017

Vorbesc cârcotaşii şi se pare că spun adevărul, că inspectorii care sunt plătiţi să-i caute pe cei care muncesc la...

Bătrână jefuită în propria casă

Poliţia municipiului Petroşani a fost sesizată de o femeie în vârstă de 83 de ani, din municipiu, că la domiciliul...

Închide