Simota, de la Bacău la Vaslui

16 august 2017 | 2 Comentarii | Publicat in: Stiri


Afaceristul Alin Simota (foto) schimbă penitenciarele ca şosetele. În două săptămâni de când a fost ridicat de pe aeroport, Simota s-a plimbat prin trei închisori. Iniţial, a fost încarcerat la Rahova, după care a fost transferat la Penitenciarul Bacău. Acum, se află tot într-o închisoare din zona Moldovei. „Deţinutul a fost transferat la Penitenciarul Vaslui, motivul exact al transferului nefiind o informaţie de interes public”, a declarat subinspectorul de penitenciare Mihaela-Cristina Enache, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Aceasta a mai spus că, în conformitate cu legile în vigoare, persoanele private de libertate pot fi transferate în funcţie de cererile organelor judiciare sau a numărului de locuri disponibile din penitenciar, precum şi din alte motive. (N.Bumbac)

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. PERA spune:

    Omu e in excursie. Ha ha ha

  2. Neo spune:

    Taci dracului de praduitor ba PERASIFON. Tu si Literosu sinteti cei mai mari praduitori din judetul Hunedoara. La puscarie cu voi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bărbat tâlhărit în piaţă

Ieri, în jurul orei 03:58, Poliţia municipiului Petroşani a fost sesizată telefonic că în zona unui magazin non-stop din Piaţa...

Gura lumii 17.08.2017

Vorbesc cârcotaşii şi se pare că spun adevărul, că inspectorii care sunt plătiţi să-i caute pe cei care muncesc la...

Bătrână jefuită în propria casă

Poliţia municipiului Petroşani a fost sesizată de o femeie în vârstă de 83 de ani, din municipiu, că la domiciliul...

Închide