Femeile din comuna Şoimuş, sărbătorite de administraţia locală

13 martie 2017 | 1 Comentariu

Sâmbătă, peste 700 de femei din comuna Şoimuş au dansat, au socializat şi s-au distrat până târziu în noapte, la căminul cultural din Bejan. Totul a fost asigurat de administraţia publică locală, cu prilejul zilei de 8 Martie.
„Anual, în luna cadourilor, în primul week-end după Ziua Femeii, organizăm o astfel de petrecere în cinstea doamnelor şi domnişoarelor din comună. Acestea au primit câte o invitaţie, iar distracţia nu a implicat nici un fel de cheltuială din partea lor. S-au bucurat de muzică bună, o masă festivă şi sunt convins că s-au simţit foarte bine. Am ales perioada weekend-ului, deoarece multe au serviciu, iar după orele de program, trebuie să-şi îndeplinească şi îndatoririle în gospodărie, aşa că în timpul săptămânii era mai greu să se şi distreze, în linişte. În plus, poate nu toată lumea a avut ocazia să se răsfeţe sau să fie răsfăţată de 8 Martie, motivele fiind diverse. Prin urmare, am considerat de bun augur să organizăm evenimentul ce le-a fost dedicat în întregime. De asemenea, au avut parte şi de o tombolă care le-a adus 54 de cadouri, printre care s-au numărat un cuptor cu microunde, un televizor de ultimă generaţie, o combină muzicală şi multe altele. Totodată, Ansamblul Şoimuşiana le-a făcut o surpriză plăcută, oferindu-le un spectacol de dans oriental. Sărbătoritelor le doresc încă o dată să aibă parte de o primăvară cu împliniri şi mult bine”, a spus Mihai Irimie, primarul comunei Şoimuş, principalul organizator al manifestării.
Potrivit acestuia, domnii şi-au luat în serios rolul, consilierii locali şi angajaţii primăriei fiind cei care au asigurat servirea la mese. Excepţie au făcut cei din opoziţie, care au zis pas acţiunii. Din ce cauză, se pare că doar ei ştiu. (M. Şerban)

Loading...

Publicat in: Comunitate


Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. serafin spune:

    Ce minciuna gogonata a primarului Irimie Gabriel , caci consilierii din opozitie au fact pas la actiunea de sarbatorire a zilei femeii , dar sa stie toata lumea ca nu au fost chemati sa se implice in aceasta actiune, s-a facut totul cu perdea de conducerea primariei.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Locuri ocupate la UAMS Baia de Criş

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş (UAMS) funcţionează la capacitate maximă, cele 50 de locuri pe care instituţia le...

AS Electroconat mai face o „victimă” în Liga A Realsport

După ce a învins acum două etape pe Roşu, AS Electroconat a mai reuşit un rezultat de senzaţie în Liga...

CS Heian Deva,12 medalii la campionatul naţional de karate WUKF

Sportivii de la CS Heian Deva au avut prestaţii foarte bune la campionatul naţional de karate WUKF, desfăşurat la Târgovişte....

Închide