Atenţie pe cine primiţi în casã!

21 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

03 la usa

Mihai Leonard

În aceste vremuri de criză, numărul infracţiunilor a crescut de la o lună la altă, iar infractorii sunt tot mai inventivi, mai îndrăzneţi şi deseori, mai agresivi.
De aceea, este bine să fiţi atenţi la necunoscuţii care vă bat la uşă, înainte de a-i primi în casă. Această recomandare  este valabilă mai ales pentru persoanele vârstnice şi pentru femeile şi copiii aflaţi singuri în casă. Precizăm aceste lucruri, deoarece, în ultima vreme, poliţiştii hunedoreni au primit mai multe plângeri de la cetăţeni, îndeosebi pensionari, care au fost furaţi de persoane pe care le-au primit în casă sub diferite pretexte.
Astfel, cu două zile în urmă, la poarta casei unei pensionare de 71 de ani, din Deva, s-au prezentat trei femei şi doi bărbaţi, care i-au spus proprietarei că sunt în căutare de aparatură electrocasnică veche, pe care o cumpără la preţuri negociabile. Femeia credulă, i-a primit în curte, apoi în casă. Până să-şi dea seama bătrâna ce se întâmplă, intruşii i-au sustras dintr-un sertar, suma de 1.300 de lei. Apoi, duşi au fost. Norocul păgubitei a fost că poliţiştii deveni au pus repede mâna pe ei, ducându-i unde le este locul. Din cei cinci hoţi, patru sunt recidivişti, fiind de loc de prin Prahova. Umblau prin ţară, dintr-o localitate în alta, în căutare de victime. Se pare că la Deva li s-a înfundat, aşa că  Speranţa M., de 28 ani, Garofiţa M., de 29 ani şi Remus M., de 26 ani, toţi din oraşul Mizil, Irina C., de 25 ani, din comuna Şirna, judeţul Prahova, toţi cu antecedente penale şi Romeo A., de 36 ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, au făcut cunoştinţă cu arestul Poliţiei din Deva.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Primul derby hunedorean al sezonului

Fără adversar în prima etapă, Mureşul Deva speră că va păşi cu dreptul în noul campionat, chiar dacă va debuta...

FC Deva, turneu în Ungaria

Campioana României la futsal, FC Deva (fostă FC CIP), participă la un puternic turneu de jocuri amicale de verificare, ce...

Ţintesc calificarea în Cupa României

Cele trei echipe hunedorene din liga secundă şi-au aflat, ieri, adversarele din faza a V-a a Cupei României, etapă din...

Închide