Eveniment

Atenţie pe cine primiţi în casã!

03 la usa

Mihai Leonard

În aceste vremuri de criză, numărul infracţiunilor a crescut de la o lună la altă, iar infractorii sunt tot mai inventivi, mai îndrăzneţi şi deseori, mai agresivi.
De aceea, este bine să fiţi atenţi la necunoscuţii care vă bat la uşă, înainte de a-i primi în casă. Această recomandare  este valabilă mai ales pentru persoanele vârstnice şi pentru femeile şi copiii aflaţi singuri în casă. Precizăm aceste lucruri, deoarece, în ultima vreme, poliţiştii hunedoreni au primit mai multe plângeri de la cetăţeni, îndeosebi pensionari, care au fost furaţi de persoane pe care le-au primit în casă sub diferite pretexte.
Astfel, cu două zile în urmă, la poarta casei unei pensionare de 71 de ani, din Deva, s-au prezentat trei femei şi doi bărbaţi, care i-au spus proprietarei că sunt în căutare de aparatură electrocasnică veche, pe care o cumpără la preţuri negociabile. Femeia credulă, i-a primit în curte, apoi în casă. Până să-şi dea seama bătrâna ce se întâmplă, intruşii i-au sustras dintr-un sertar, suma de 1.300 de lei. Apoi, duşi au fost. Norocul păgubitei a fost că poliţiştii deveni au pus repede mâna pe ei, ducându-i unde le este locul. Din cei cinci hoţi, patru sunt recidivişti, fiind de loc de prin Prahova. Umblau prin ţară, dintr-o localitate în alta, în căutare de victime. Se pare că la Deva li s-a înfundat, aşa că  Speranţa M., de 28 ani, Garofiţa M., de 29 ani şi Remus M., de 26 ani, toţi din oraşul Mizil, Irina C., de 25 ani, din comuna Şirna, judeţul Prahova, toţi cu antecedente penale şi Romeo A., de 36 ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, au făcut cunoştinţă cu arestul Poliţiei din Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura