Zi: 25 ianuarie 2015

FlashPolitica si administratie

Comunicat de presã al deputatului liberal Carmen Hãrãu. „Cine-mparte, parte-şi face!“- conceptul construcţiei bugetare a PSD

A ajuns la scadenţă problema echilibrării bugetelor locale, producând, efectele pe care le-am anticipat în decembrie 2014, când lucram la buget, lucruri pe care le-am semnalat în Comisia de buget-finanţe, în plenul Camerei Deputaţilor, pe Agerpres şi pe Facebook. Fără ecou, din păcate…

Read More
ActualitateFlash

Cererea lui Vasile Axinte de părăsire a domiciliului a fost respinsă

După Mircea Moloţ şi Vasile Axinte, omul de afaceri devean aflat în arest la domiciliu în dosarul Moloţ & compania, a depus vineri, 23 ianuarie, la Tribunalul Alba o cerere de părăsire a domiciliului. Dacă preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Hunedoara magistraţii de la Tribunalul Alba i-au aprobat mai multe solicitări pe perioada arestului la domiciliu, cererea lui Vasile Axinte a fost respinsă. Decizia magistraţilor nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Read More
Sport

Start de sezon promiţător

Atleta Florentina Marincu (foto), de la CNS „Cetate” Deva, a început în forţă sezonul competiţional al anului 2015, câştigând proba de săritura în lungime din cadrul primei etape de Grand Prix a Campionatului Naţional de Seniori, tineret şi juniori I. Sportiva antrenată de Nicolae Alexe s-a impus, în competiţia disputată la finalul săptămânii, la Bacău, cu o performanţă de 6,66 metri, fiind la un singur centimetru distanţă de recordul european şi naţional de sală (6,67 metri) care îi aparţine, din anul 2014.

Read More
Sport

Înfrângere discutabilă, cu runde „negre” la final

Pugilistul devean Bogdan Juratoni (foto) a fost învins, scor 169-173, de francezul Michel Tavares, în „finala mică” a categoriei 75 de kilograme a circuitului profesionist AIBA Pro Boxing, într-o gală desfăşurată la Istanbul, la finalul săptămânii. Decizia este discutabilă, întrucât doi arbitrii au văzut egalitate (57-57), iar un al treilea a indicat o diferenţă de patru puncte: 55-59. Bogdan avea avantaj după patru reprize (115-113), dar francezul s-a impus în ultimele două reprize în opinia tuturor arbitrilor judecători. Învingătorul s-a clasat pe locul trei în ierarhia AIBA Pro Boxing pe sezonul 2014-2015, iar Bogdan ocupă doar locul cinci.

Read More
Comunitate

O nouă hartă comercială pentru Insemex

Pe lângă propunerile bugetare care includ un profit superior celui înregistrat în anii trecuţi, conducerea Institutul Naţional pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă-Insemex Petroşani caută o soluţie de creştere a salariilor, după peste cinci ani de stagnare a acestora. În paralel, planurile comerciale pentru 2015 sunt unele curajoase, mai ales din punct de vedere al sporirii ariei de adresabilitate.

Read More