Cererea lui Vasile Axinte de părăsire a domiciliului a fost respinsă

25 ianuarie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

03 ciocanNatalia Bumbac

După Mircea Moloţ şi Vasile Axinte, omul de afaceri devean aflat în arest la domiciliu în dosarul Moloţ & compania, a depus vineri, 23 ianuarie, la Tribunalul Alba o cerere de părăsire a domiciliului. Dacă preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Hunedoara magistraţii de la Tribunalul Alba i-au aprobat mai multe solicitări pe perioada arestului la domiciliu, cererea lui Vasile Axinte a fost respinsă. Decizia magistraţilor nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Omul de afaceri Vasile Axinte este cercetat penal într-un dosar de corupţie alături de Mircea Moloţ, Robertto Venter, Tiberiu Balint şi Emanoil Milică Pup, toţi cinci fiind în a doua lună de arest la domiciliu. Potrivit comunicatului transmis de DNA, Vasile Axinte este acuzat de săvârşirea infracţiunilor concurente de cumpărare de influenţă în formă continuată (2 acte materiale), dare de mită în formă continuată (21 acte materiale), fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată (21 acte materiale), complicitate la spălare de bani.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fostul manager al Spitalului din Lupeni, aproape de sentinţă

Medicul Mariana Mateescu (foto), fost manager al Spitalului Municipal Lupeni, este judecată pentru abuz în serviciu contra intereselor publice.

Aniversarea Unirii Principatelor, marcată de Biblioteca Judeţeană

Vineri, Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Deva a marcat aniversarea a 156 de la Unirea Principatelor Române, prin mai multe acţiuni.

Şcoala şi rolul dascălului de la sate

Mâine, la Colegiul Naţional „Sabin Drăgoi” din Deva se va organiza începând cu orele 13.00 o întâlnire cu dascălii şi...

Închide