Zi: 18 noiembrie 2014

Politica si administratie

Marian Muntean aşteaptă decizia instanţei

Consilierul local PNL, Marian Muntean (foto), aşteaptă decizia pe care o vor lua magistraţii cu privire la numirea lui în funcţia de viceprimar, deoarece a fost nevoit să îi recedeze locul lui Ovidiu Moş, după ce Prefectura a atacat în instanţă hotărârea luată în şedinţa de consiliu din 29 septembrie, prin care acesta a fost votat de consilieri să ocupe postul de viceprimar.

Read More
Comunitate

An bun pentru Hidroserv S.A – Sucursala Haţeg

Cu un plus de şase milioane de lei şi o producţie de circa 26 de milioane, înregistrate în 2014, cei de la Societatea de Servicii Hidroenergetice Hidroserv S.A – Sucursala Haţeg pot spune că au parte de un an bun. Mai mult de atât, alături de Bistriţa, Haţegul se află pe lista celor mai performante sucursale ale companiei. Saltul economic e mare, în condiţiile în care, în anii precedenţi, angajaţii stăteau cu teama zilei de mâine, asupra lor planând pericolul disponibilizărilor.

Read More
FlashPolitica si administratie

Tiberiu de la Petroşani îi bate obrazul lui Tiberiu de la judeţ

Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi (foto), respinge atacul liderului PNL Deva, Tiberiu Balint, privind votul dat de locuitorii Văii Jiului lui Victor Ponta. Liderul liberal este acuzat că i-ar fi jignit pe locuitorii din această zonă a judeţului, care au ales să-i dea votul lui Victor Ponta şi nu lui Iohannis, la alegerile din 16 noiembrie 2014.

Read More
FlashPolitica si administratie

Prim-vicepreşedintele PNL Hunedoara cere măsuri radicale împotriva celor care „n-au tras” în campanie: Balint a descoperit „trădătorii” din partid

Preşedintele PNL Deva, Tiberiu Balint (foto), a început prigoana în organizaţia judeţeană. Vicele de la judeţ este nemulţumit de scorurile obţinute de unii colegi de partid, motiv pentru care a lansat în public, ieri, în conferinţă de presă, câteva acuzaţii dure şi propuneri la fel de dure, având în vedere că încă nu e şeful peste liberalii hunedoreni.

Read More